Club singles. Singur? Haide cu noi!

Excursii si evenimente => Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre => Subiect creat de: admin din Marţi, 13 Noiembrie 2018, 08:44

Titlu: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: admin din Marţi, 13 Noiembrie 2018, 08:44
Tarif: 495 RON/ persoana - cazare in camera DBL

Avans: 150 RON

Rezervari: https://www.singlescamp.ro/eveniment/carnaval-la-sighisoara-1-3-martie-2019/ (https://www.singlescamp.ro/eveniment/carnaval-la-sighisoara-1-3-martie-2019/)Au aparut 2 locuri disponibile din renuntari.

Check in: 1 martie 2018 incepand cu ora 14.00
Check out: 3 martie 2018 ora 12.00

Servicii incluse:
•   • cazare 2 nopti la Hotel Sighisoara3*  Sighisoara
•   • 2 mic dejun tip bufet
••    2 cine tip bufet
••    entertainment

Servicii care nu intra in tarif:
•   • transport pana la destinatie
•   • bautura
•   • pranzurile
••    excursie optionala: "La Hansi", in Crit

Locuri disponibile: 52Program:
Vineri 1 martie
14.00 – 17.00 Check in hotel
17.00 - 18.00 Deja traditionalul tur ghidat al cetatii cu tobosarul din Sighisoara
19.00 - Cina tip bufet, in crama hotelului
20.00 - Party cu DJ

Sambata 3 martie
08.30 Mic dejun
09.30 - 16.00 Excursie optionala: Tur ghidat al Cetatilor fortificate Saschiz si Crit, pranz campenesc "La Hansi"

Cu o luna inainte de eveniment, daca doriti sa participati la acest eveniment, este nevoie sa transmiteti pe office@bonvoyagesibiu.ro un Email in care sa va anuntati numele si rezervarea la aceasta excursie.

La ora 9.30 plecam cu bus-ul spre Crit. O sa avem cu noi un ghid local care va va povesti pe drum despre istoria zonei si o sa va prezinte, in vizitare, 2 biserici fortificate: cea de la Saschiz si cea de la Crit. Ambele sunt deosebit de valoroase. Drumul dureaza cca 45 minute, sunt 50 km pana la Crit. "La Hansi" o sa avem pregatit un pranz campenesc, cu pita de casa, slanina la tepusa si un ceau mare cu tocanita de vitel. Cate un pahar de rachiu si unul de vin. Locatia este foarte frumoasa, sunt convins ca o sa faceti o pasiune pt ea. Oricum va spun in premiera, va fi gazda unuia dintre evenimentele noastre... :)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2018/11/hansi4.jpg)

Cat costa excursia aceasta. Pana nu-mi raspunde toata lumea, nu o sa va pot spune exact. Dar va dau cateva repere:
- cei care vin cu microbuzul din Bucuresti au evident prioritate la ocuparea locurilor din acest bus. Se fac cca 100 km, deci transportul costa cca 500 lei. Impartiti la 30 si vedeti cat da/persoana; asta in conditiile in care sunt 30 persoane care doresc sa mearga la Crit.  Pentru cei care nu au venit cu miniautocarul, sau o sa inchiriez ceva local, dar la care inca nu va pot spune un tarif, sau merg in grupaj cu masinile cu care s-a ajund la Sighisoara.
- ghidul ne costa cca 300 lei pt orele pe care le sta cu noi. La fel aceasta suma se imparte la numarul de participanti, de aceasta data la cel total.
- la masa campeneasca este clar, acolo nu depinde de numarul de persoane: costa 60 lei/persoana.

Sa fiu bine inteles: se poate merge doar in excursie fara sa se ia masa (dar nu stiu ce o sa faceti o ora si jumatate cat ceilalti mananca...), dar nu se poate merge doar la masa, decat in conditiile in care se vine separat cu masina proprie sau grupaj extra-grup.

Platim acolo, nu e  nevoie sa strangem banii dinainte. La cei din Bucuresti care vin cu miniautocarul pot da un tarif aproximativ, estimativ: 28 lei excursia si 60 lei masa (optional).

16.00 - 18.00 Free time, pregatirea pentru carnaval
18.00 - Intalnirea mastilor. Holul de la receptie
18.15 - Parada si prezentarea mastilor (in holul hotelului). Fotografii de grup, individuale.
19.30 - Cina bufet – incepe la finalul prezentarii
21.00 - Premierea celor mai bune masti
22.00 - DJ party
00.00 - Tort si sampanie!!! *|* *|* *|*

Duminica 4 martie martie
9.00 Mic dejun tip bufet
10.00 Moment muzical - surpriza
12.00 Check out

Transport: Cu o luna inainte de eveniment, o sa se deschida o lista de inscriere la transport organizat pe ruta Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara. In conditiile in care se strang suficienti doritori de a merge in acest fel comod si grupat, o sa ajutam la inchirierea unui mijloc de transport, microbuz de 16, 18 sau 19 locuri, functie de numarul de inscrisi. Fiecare dintre cei care o sa calatoreasca cu acest transport organizat va achita cota parte din: valoarea facturata a transportului Bucuresti - Sighisoara + diurna sofer + cazare sofer

Precizari Este a 9-a oara cand organizam acest eveniment in Singles Camp. Marcheaza intrarea in al 10-lea an de vacante, drumetii, evenimente, intalniri...Se adreseaza tuturor celor carora le place sa se distreze: muzica, dansul, lucrurile fun. Care sunt sociabili si comunicativi.

Petrecerea in sine nu este ceva simandicos sau fastuos, ci ceva simplu si vesel. Incercam sa scoatem cat mai mult din umorul mastilor si sa-l folosim pt a avea o atmosfera cat mai plina... ;D La "Parada mastilor" este o defilare cu prezentare, fiecare spune doua-trei cuvinte despre masca sa...

Costumatie Insisamt ca toata lumea care se inscrie si participa la acest eveniment sa vina cu un costum de carnaval, pt parada de sambata seara. De unde luati asa ceva? Pe internet exista multe site-uri care vand asa ceva, aveti de asemenea posibilitatea inchirierii de la un centru de profil. Mai aveti o varianta si din experienta anilor trecuti, a fost de cel mai mare succes: costumele confectionate cu fantezie de catre participanti....Daca nici una dintre cele 3 variante prezentate nu va este la indemana, veniti macar cu o masca...

Va recomand inca o data si subliniez: veniti costumati!  Atfel nu stiu de ce ati participa la un carnaval. Doar sa-i vedeti pe altii? E pacat sa nu puteti intra in atmosfera mastilor, din interior. Am mai intalnit in timp persoane care nu au inteles acest lucru si cat de stanjeniti s-au simtit vazand cata veselie si ras era intre masti...Iar ei erau obligati sa stea practic pe margine si sa se multumeasca doar cu privitul. De aceea facem carnaval, sa ne bucuram, sa radem in spatele si in fata mastilor!  :giggle:

(http://i39.tinypic.com/2dhisu8.jpg)
 
Link catre prima editie a carnavalului, cea din 2011:
http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,598.0.html (http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,598.0.html)
Link catre editia a II-a carnavalului, cea din 2012:
http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1183.0.html (http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1183.0.html)
Link catre editia a III-a a carnavalului, cea din 2013:
http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1415.0.html (http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1415.0.html)
Link catre editia a IV-a a carnavalului, cea din 2014:
http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1731.0.html (http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1731.0.html)
Link catre editia a V-a a carnavalului, cea din 2015:
http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2043.0.html (http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2043.0.html)
Link catre editia a VI-a a carnavalului, cea din 2016:
http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2193.0.html (http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2193.0.html)
Link catre editia a VII-a a carnavalului, cea din 2017:
http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2414.0.html (http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2414.0.html)
Link catre editia a VIII-a a carnavalului, cea din 2018:
http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2547.210.html (http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2547.210.html)

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, si particularitatile acesteia. Cantariti daca este sau nu potrivita profilului de turist pe care il aveti. Va recomandam sa va consultati cu atentie perioada de concediu, de zile libere, de disponibilitate, astfel incat sa va asigurati ca acestea coincid cu cea in care se tine excursia. Trebuie sa stiti ca din momentul rezervarii intrati intr-un regim contractual cu agentia tursitica ce ne asigura serviciile turistice. Acest lucru impune intelegerea clauzei pe care ati acceptat-o in momentul inscrierii si achitarii, referitoare la renuntarea unilaterala la o excursie. Cititi aici: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/. (http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/.) Deci in situatia renuntarii la o actiune, vechi sau noi in acest grup, avem rugamintea sa nu ne sunati, sa nu ne scrieti, solicitandu-ne restituirea sumelor achitate sau sa ne cereti mutarea acestora la alte excursii. Existand o intelegere prealabila, comunicata si cunoscuta, consideram ca nu este necesar sa avem o corespondenta in acest sens.

La actiunile noastre se pot inscrie doar persoane single (fara partener), care inteleg si respecta conditiile de calatorie si de petrecere a vacantei intr-un grup. Respecta orele de intalnire, pe cei cu care au plecat in excursie, armonizeaza cu cei din jur, sunt toleranti, nu au tabieturi excesive care pot deranja sau care nu pot fi satisfacute in conditiile unui grup. Nu vrem cu noi persoane de genul "eu vreau acolo nu acolo", care au mereu critici, remarci...Dorim sa oferim o atmosfera de vacanta cu prietenii, nu ceva rigid, formal si pur turistic.

Hotelul este deja nominalizat, va puteti informa pe internet despre el, aveti ocazia de a studia feed-back-urile. Este o locatie cunoscuta pentru cei mai vechi in SIngles Camp, ne-am mai distrat de cateva ori acolo... :)

La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe acest topic. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email, avand in vedere ca am facut deja aceasta precizare in prezentarea actiunii avem rugamintea sa nu ne solicitati informarea in alt mod.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro (http://www.singlescamp.ro). Imediat dupa inscriere veti primi un Email care contine datele agentiei si care va comunica in ce mod si unde se face plata avansului.  Toate actiunile noastre sunt organizate printr-o agentie turistica specializata pe turismul de grup Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.

Cateva imagini de anul trecut:

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2018/03/Carnaval-Sighisoara.-Singles-Camp-23.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2018/03/Carnaval-Sighisoara.-Singles-Camp-14.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2018/03/Carnaval-Sighisoara.-Singles-Camp-13.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2018/03/Carnaval-Sighisoara.-Singles-Camp-16.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2018/03/Carnaval-Sighisoara.-Singles-Camp-17.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2018/03/Carnaval-Sighisoara.-Singles-Camp-19.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2018/03/Carnaval-Sighisoara.-Singles-Camp-20.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2018/03/Carnaval-Sighisoara.-Singles-Camp-18.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2018/03/Carnaval-Sighisoara.-Singles-Camp-5.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2018/03/Carnaval-Sighisoara.-Singles-Camp-24.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2018/03/Carnaval-Sighisoara.-Singles-Camp-22.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2018/03/Carnaval-Sighisoara.-Singles-Camp-12.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2018/03/Carnaval-Sighisoara.-Singles-Camp-11.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2018/03/Carnaval-Sighisoara.-Singles-Camp-10.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2018/03/Carnaval-Sighisoara.-Singles-Camp-9.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2018/03/Carnaval-Sighisoara.-Singles-Camp-8.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2018/03/Carnaval-Sighisoara.-Singles-Camp-7.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2018/03/Carnaval-Sighisoara.-Singles-Camp-6.jpg)

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2018/03/Carnaval-Sighisoara.-Singles-Camp-5.jpg)

 
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: admin din Marţi, 13 Noiembrie 2018, 09:23
Rezervarile sunt deschise, inscrierile se pot face aici: https://www.singlescamp.ro/eveniment/carnaval-la-sighisoara-1-3-martie-2019/ (https://www.singlescamp.ro/eveniment/carnaval-la-sighisoara-1-3-martie-2019/)
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: emanuela25.sv din Sâmbătă, 29 Decembrie 2018, 19:16
Imi place mult cetatea Sighisoara, abia astept sa o revad!Ideea cu carnavalul este absolut minunata. Am o curiozitate, sunt persoane din Moldova care vin in excursiile SC?
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: admin din Duminică, 30 Decembrie 2018, 07:29
In jur de ...1.000!
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: emanuela25.sv din Duminică, 30 Decembrie 2018, 11:01
In cazul asta, nu voi fi o ciudatenie sper. V-am studiat de multa vreme dar abia acum am hotarat sa vin alaturi de voi. Ma intereseaza si alte excursii. Le studiez  :coolsmiley:
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: admin din Joi, 03 Ianuarie 2019, 08:39
La actiunile noastre participa persoane din toata tara. Nu stiu sa fie vreun loc din care sa nu vina.
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: emanuela25.sv din Joi, 03 Ianuarie 2019, 13:54
Asta e bine. Sper sa fie si acum persoane din zona Moldovei, poate sa am cu cine veni. Dar mai e timp pana atunci.
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: Dantes din Luni, 07 Ianuarie 2019, 18:42
Gigiiii a fost super Revelionul!!!!!

Sunt Dan de la Brasov/Bucuresti.
Intrebare: daca vin cu prietena mea se ni cazam la hotelul de langa voi, ne primiti la evenimentul de Carnaval? Nu trebuie decat sa adaugati doua locuri la o masa, contra cost, desigur.
Mai sunt cativa inscrisi la eveniment care insista sa petrecem impreuna. Cred ca ii stii.  ;)

Te rooooooog!  :'(
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: admin din Luni, 07 Ianuarie 2019, 19:36
Cat de mult te apreciez Dan, cat de simpatic imi esti, cat de mult as vrea sa nu dezamagesc gasca faina la care te referi, cat de mult urasc sa refuz, trebuie sa tin cont de regula din Singles Camp: nu pot participa persoane care nu (mai) sunt single. Stii cate perechi formate aici mi-au cerut sa vina in continuare? Zeci, poate peste o suta. Si lor le-am raspuns, asa cum trebuie s-o fac si in cazul tau, NU. Evident ca poti trece pe acolo, ca ii poti intalni, dar nu poti participa, fiind acum intr-o relatie. Imi pare tare, tare rau ca trebuie sa-ti raspund printr-un refuz. Sentimental as zice da, dar principial, este nu.  :-[
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: Dantes din Marţi, 08 Ianuarie 2019, 09:38
Am inteles... deci trebuie sa ma despart de mandra... asta este.  ;D

Bine Gigi, vom trece doar in vizita.
Ne vedem la Sighisoara!

Calatorii placute pana atunci! :)
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: AUGUSTA din Miercuri, 09 Ianuarie 2019, 20:26
Merge cineva din zona Lugoj la Sighisoara?
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: emanuela25.sv din Marţi, 15 Ianuarie 2019, 18:10
Am trimis toti bani pentru aceasta excursie dar am inteles ca nu mai sunt locuri. Cum as putea sa imi recuperez banii? Sunt tare suparata ca ratez dar asta e.
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: admin din Marţi, 15 Ianuarie 2019, 18:39
Imi pare rau ca esti dezamagita. Asa se intampla la evenimente de genul acesta intotdeauna pe ultima suta. De aceea tot scriu eu: cine isi doreste sa participe sa se inscrie si sa achite avansul din timp, altfel nu o sa mai gaseasca locuri. Din agentia s-a specificat pe site de cateva zile: mai sunt doar 3 locuri pentru baieti. Deci inscrierile la femei erau inschise, iar cele care s-au inscris dar inca nu au achitat trebuie sa se opreasca. Ocuparea locurilor se face in ordinea platii avansurilor. Rezervarile au ramas deschise, pentru ca astfel cei doritori nu s-ar mai fi putut inscrie.

O sa-ti recuperezi banii fara probleme, dar acum trebuie sa intelegi ca in agentie este in aceste 2 zile foarte foarte mult de lucru, cu atentie maxima, pe plecarile Tailanda si Vietnam - Cambodgia. Trebuie sa lasam si lucrurile clare si rezolvate pentru inca 2 excursii care se vor desfasura, pe perioada cat suntem plecati. Eu ma intorc doar la jumatatea lui februarie, dar Samiza se intoarce pe data de 2 februarie, ea este singura care decide din platile in banca, asa ca scrie atunci in agentie si evident ca ti se vor returna banii.
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: emanuela25.sv din Marţi, 15 Ianuarie 2019, 18:57
Eu am crezut ca avansul platit pe 28 dec este pentru a ocupa un loc, dar poate nu am citit eu cu atentie regulile. Sper sa vin alturi de voi in alta excursie. Ma gandesc si va transmit. Dar de acest carnaval chiar imi pare rau.
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: admin din Marţi, 15 Ianuarie 2019, 19:29
Emanuela, spune-mi te rog, cine ti-a transmis ca nu ai locul pe care l-ai achitat? Eu am intrebat acum in agentie si esti pe lista de participanti. Se vede o plata de 200 lei facuta in 27 decembrie, probabil ca cealalta nu s-a contabilizat inca.  Deci ???
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: Vis din Vineri, 18 Ianuarie 2019, 14:08
Bună! Cum aflu dacă se eliberează un loc feminin?😊 M-as bucura sa particip!
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: costi31 din Vineri, 18 Ianuarie 2019, 16:33
Buna Vistiana ! Aboneaza.te la notificari si mai urmareste subiectul aici pe forum , daca renunta cineva  sa fii pe faza  :smiley6600:  Mult succes si vacante frumoase !   ;)
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: Vis din Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019, 01:57
Mulțumesc, Costi!😊
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: emanuela25.sv din Duminică, 20 Ianuarie 2019, 19:45
Totul e bine cand se termina cu bine. Abia astept sa vin si sa ma distrez alaturi de voi. Daca sunt persoane din Moldova care vin la carnaval, poate scriu aici pe forum cand pleaca si cu ce. Multumesc!
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: Bon Voyage - interne din Marţi, 05 Februarie 2019, 14:01
Deschidem lista de transport pentru aceasta excursie pe traseul:  Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara.

1.
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: ICI din Marţi, 05 Februarie 2019, 14:45
Buna,
Încep eu lista :)
1. Catalina, Ploiesti
Multumesc
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: cristian t din Marţi, 05 Februarie 2019, 15:42
Lista transport Bucuresti-Ploiesti-Brasov-Sighisoara si retur:
1. Catalina, Ploiesti
2. Cristi T, Bucuresti
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: Sunny din Marţi, 05 Februarie 2019, 16:34
1. Catalina, Ploiesti
2. Cristi T, Bucuresti
3. Sunny (Simona), Bucuresti
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: Viviana din Marţi, 05 Februarie 2019, 20:34
Buna seara!
Sunt Viviana. Din Bacau sau imprejurimi mai este cineva?
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: wonderland din Miercuri, 06 Februarie 2019, 04:54
Pentru a evita confuziile, cand va inscrieti pe lista, treceti-va cu numele mic - initiala numelui de familie - locul de imbarcare, asa cum a facut Cristi T. :)

Succes! V-ati ales o actiune cu traditie in SCT, cu aer de poveste. Cetatea Sighisoarei este o poveste in sine. :smitten:
V-ati gandit in ce va costumati?  Vi le luati de-a gata sau le confectionati?
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: Sunny din Miercuri, 06 Februarie 2019, 14:12
Oops iar am comis-o  :fight: m-am inscris pe lista altfel decat trebuia  :hammer:   :giggle: :worthy:
Despre costum, inca nu stiu, am in vizor un centru care inchiriaza costume, programez o vizia acolo si vad ce ma atrage *|*
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: cristian t din Miercuri, 06 Februarie 2019, 14:17
Oops iar am comis-o  :fight: m-am inscris pe lista altfel decat trebuia  :hammer:   :giggle: :worthy:
Despre costum, inca nu stiu, am in vizor un centru care inchiriaza costume, programez o vizia acolo si vad ce ma atrage *|*
Stai linistita regula este facuta ca sa nu fie incurcatura cu cei cu acelasi prenume. Sunny e destul de original.  :)
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: Sunny din Miercuri, 06 Februarie 2019, 14:34
na, acum vei fi tu mustrat, pentru ca....citat  :magic: :strambatura:
multumesc pentru incurajari  :)
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: wonderland din Joi, 07 Februarie 2019, 03:41
cristian t, nu te contrazic. Sunny e original, si Sunny e originala! Sunt convinsa ca si costumul tau va f unul original.  ;)
Dar,  in agentie se ia ultima lista completata si se verifica dupa numele cu care completezi formularul de rezervare, op-ul etc.  :strambatura:
Si, da, evita sa dublezi mesajele. Butonul citat nu e pentru cand raspunzi la ultimul mesaj citat.

Intra pe link - sa vezi cateva recomandari...tehnice: http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1259.0.html (http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1259.0.html)

Nu lasati pe ultima suta de metri treaba cu costumele. Ele sunt un factor determinant pentru atmosfera si felul in care o sa va simtiti la aceasta actiune. :)
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: cristian t din Joi, 07 Februarie 2019, 07:17
O sa ma uit pe regulament, :knuppel2:, ca sa nu gresesc Doamne fereste. :tomato:
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: wonderland din Joi, 07 Februarie 2019, 08:05
Exista doar vreo doua comportamente fara...scapare. Dar nu e cazul vostru si la alea Gigi nu prea da avertismente.  >:D
In rest, eu doar va tin pe drumul...lin, cu chestii din astea plictisitoare.  :strambatura: Dar utile pentru incepatori.  :angel:
N-am inteles ce e cu fatucile tale. Eu le-am interpretat asa: ca eu stau cu bata si tu arunci cu ladita de rosii la indemana. :applause:
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: cristian t din Joi, 07 Februarie 2019, 08:26
Doar prima parte ai intuit-o oarecum. Nu se referea la tine ci la reguli care trebuie respectate. Nu am mai intrat de o vreme pe forum si nu stiam ca au aparut asa multe reguli. A doua cu rosiile era despre mine.  :)
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: Sunny din Joi, 07 Februarie 2019, 10:42
Buna dimineata  :smitten:

1. Catalina, Ploiesti
2. Cristi T, Bucuresti
3. Simona I (Sunny), Bucuresti

gata, m-am conformat   :bow:
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: wonderland din Joi, 07 Februarie 2019, 19:26
Nu am mai intrat de o vreme pe forum si nu stiam ca au aparut asa multe reguli.

 :faint: Cristian t, dar de cand n-ai mai intrat? Daca te uiti, regulile alea au ca data de postare decembrie 2011. Intre timp n-au prea aparut reguli noi. :bully:   :tomato:

Sunny,  :kissing: :thumbup:
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: cristian t din Vineri, 08 Februarie 2019, 10:49
Nu am stiut de ele pina acum.  :slap: In necunostinta de cauza am folosit Quoteul destul de des in trecut mai ales cind erau multe mesaje. E drept ca, curatam partea citata reducind-o la ce era esential ptr raspuns. Promit sa nu mai fac.  :worthy:
Chiar se folosea recomandat la listele ptr transport.
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: wonderland din Sâmbătă, 09 Februarie 2019, 07:18
Eu zic mai bine sa revenim la discutii mai...vesele.
De exemplu, despre costume, despre ce v-a facut sa alegeti aceasta actiune, despre intentia de a participa la excursia optionala... Chiar, vad ca sunteti in plina perioada de anuntat dorinta de a participa sau nu la ea  :blush:

09.30 - 16.00 Excursie optionala: Tur ghidat al Cetatilor fortificate Saschiz si Crit, pranz campenesc "La Hansi"

Cu o luna inainte de eveniment, daca doriti sa participati la acest eveniment, este nevoie sa transmiteti pe office@bonvoyagesibiu.ro un Email in care sa va anuntati numele si rezervarea la aceasta excursie.

Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: rox din Duminică, 10 Februarie 2019, 21:47
Buna seara!
Ma trec pe lista de microbuz:
1. Catalina, Ploiesti
2. Cristi T, Bucuresti
3. Simona I, Bucuresti
4. Roxana C, Bucuresti
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: Bon Voyage - interne din Marţi, 12 Februarie 2019, 12:57
Va rugam sa va mobilizati pentru aceasta lista de transport, deoarece trebuie sa rezervam microbuzul de transport cu cel putin 10 zile inainte.
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: rox din Vineri, 15 Februarie 2019, 22:48
Buna seara,
Scuze dar mi s-a schimbat planul si ma sterg de pe lista de transport.

1. Catalina, Ploiesti
2. Cristi T, Bucuresti
3. Simona I, Bucuresti
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: admin din Luni, 18 Februarie 2019, 13:50
Dupa cate vad, lumea a preferat sa mearga pana la Sighisoara in grupaje sau individual. Deci nu o sa existe un microbuz care poate fi folosit si pentru deplasarea la Crit. De aceea am luat deja legatura acolo, pentru a putea organiza un transport Sighisoara - Saschiz - Crit, pentru sambata 2 martie. Pentru acea zi v-am propus un pranz campenesc la "La Hansi" si doream sa ma asigur ca avem cu ce merge pana acolo, in grup.

Actiunea de la Crit este optionala si se va organiza DOAR pentru cei care se inscriu pe lista care se centralizeaza in agentieCu 5 zile inainte de eveniment trebuie sa anuntam numarul de persoane, pentru pregatirile de la pensiunea din Crit si inchirierea mijlocului de transport (asta inseamna peste maxim 5 zile). Deci este nevoie sa va inscrieti cat mai rapid, astfel incat sa putem comunica la randul nostru numarul de participanti. As dori sa se inteleaga acest lucru si sa nu existe suparari ca nu o sa aveti loc in acea excursie, in conditiile in care nu v-ati inscris.

Repet mai jos despre ce este vorba, urmand ca apoi sa explic cum se face inscrierea.   

Sambata 2 martie
9.15 Intalnirea in holul de la receptie, imbracati si incaltati corespunzator unei plimbari in natura, pe vreme rece. Luati si o sticla de apa cu voi.

09.30 Parasim hotelul si ne deplasam pietonal pana la parcarea de sub cetate. Imbarcarea in microbuz si plecarea spre Saschiz. Vizitam biserica fortificata de acolo si facem o vizita unui producator local de dulceturi si siropuri.   

12.00 Ajungeti la Crit. Vizitati Cetatea fortificata de acolo, impreuna cu ghidul pe care il avem in fiecare an cu noi, Aurelian, iar la 13.00 suntem asteptati cu rachiu fiert, vin fiert, slana, ceapa, paine si un ceaun de vitel, la un pranz campenesc. Locatia este exceptionala, merita vizitata, anul trecut lumea a fost tare incantata de ce a vazut acolo.

14.30 Plecare spre Sighisoara, in jur de 16.00 se ajunge la hotel. Va ramane timp suficient pentru a va pregati pentru carnaval!

Servicii incluse in aceasta excursie optionala:
- transport cu microbuz dus si intors (cca 100 km total) pe ruta Sighisora - Saschiz - Crit
- pranz campenesc la pensiunea "La Hansi Crit".
- ghid autorizat, din Sighisoara, pe tot parcursul acestei excursii.

Cat costa aceasta excursie nu va pot spune exact in acest moment, pentru ca depinde de numarul de participanti. Ceea ce stiu:
- transport cca 30 lei/persoana - dus si intors
- pranz campenesc - 60 lei/persoana
- ghid autorizat = 300 lei/grup.

Daca veti fi 30 de persoane care alegeti sa mergeti (este un minim, pentru ca in fiecare an cu exceptia a doi-trei, toata lumea a mers la Crit), atunci tariful este 30 + 60 + 330/30 = 100 lei.

Cum se face inscrierea. La lansarea excursiei am mentionat in descrierea acesteia si aceasta excursie optionala, mentionand ca cine doreste trebuie sa transmita un Email catre Bon Voyage. S-au primit putine inscrieri, probabil ca nu s-a citit cu atentie, de aceea revin si accentuez ca acolo nu se mai poate suplimenta cu locuri.

Deci daca doriti sa participati, transmiteti un Email pe office@bonvoyagesibiu.ro mentionand numele, prenumele si "Inscriere la pranz Crit"Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: cristian t din Marţi, 19 Februarie 2019, 12:49
Inteleg ca nu se mai organizeaza transportul din Bucuresti ptr 3 oameni, nu?
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: admin din Marţi, 19 Februarie 2019, 13:52
Da, pentru a fi acceptabil ca tarif pentru cei inscrisi la transportul cu microbuzul, trebuiau sa fie cel putin 16. Cum sunt doar 3, transportul pana la destinatie in acest fel nu-si face sens. Imi pare rau, mai ales ca intelesesem din agentie ca sunt destul de multi din zona Bucuresti si de conexiune. Dar probabil au gasit solutii mai simple.
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: cristian t din Marţi, 19 Februarie 2019, 14:28
Ok. Atunci eu as merge cu masina proprie. Celelalte amatoare de microbuz vor sa mergem impreuna si sa impartim costurile?
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: ICI din Marţi, 19 Februarie 2019, 16:45
Buna, Cristian T.! Buna tuturor celor prezenți pe chat.
Cristian, este posibil sa ne auzim la telefon legat de transport?
Dacă da, îmi dai un număr de telefon ca sa te sun? Sau, dacă preferi așa, sa îți scriu pe Whatsapp?
Multumesc,
Catalina
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: alina_psc din Marţi, 19 Februarie 2019, 17:02
buna,

din motive personale nu mai putem ajunge la Sighisoara eu si prietena mea, deci avem doua locuri libere la femei. Locurile sunt platite integral.
persoanele interesate rog contact la elen_costea@yahoo.com sau telefon 0743184418 Elena.
multumesc
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: cristian t din Marţi, 19 Februarie 2019, 17:31
Sigur. 0724454033.
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: Sunny din Miercuri, 20 Februarie 2019, 08:36
Buna dimineata, ma bag si eu la transportul din Bucuresti daca mai e un loc liber  :help:. Cristian T iti scriu pe whatsapp  :thumbup:
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: cristian t din Miercuri, 20 Februarie 2019, 09:24
Ok doamnelor. Am 4 locuri libere asa ca s-au ocupat doar doua.
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: Sunny din Miercuri, 20 Februarie 2019, 11:50
Io vreau sa stiu protbagajul daca e liber, ca sa nu iau chair tot sifonierul cu mine  :magic:
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: cristian t din Miercuri, 20 Februarie 2019, 12:02
Portbagajul e destul de mare. Sifonierul nu cred ca incape. :D  Astept mesaje pe Whatsapp.
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: Sunny din Miercuri, 20 Februarie 2019, 13:46
Hey, ati rezolvat cu costumele? Eu merg astazi la un centru de inchiriere sa vad ce ma ispira  *|* :dance: :yeah: :thumbup:
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: emanuela25.sv din Joi, 21 Februarie 2019, 05:44
Sunt singura moldoveanca? Inca nu m-am hotarat cu ce sa vin. As dori sa particip la actiunea de la Crit. Trebuie sa platesc in avans sau la fata locului?
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: wonderland din Joi, 21 Februarie 2019, 06:22
emanuela25.sv :blush:
Deci daca doriti sa participati, transmiteti un Email pe office@bonvoyagesibiu.ro mentionand numele, prenumele si "Inscriere la pranz Crit"
Gasesti mesajul integral despre cum si cand va inscrieti pentru Crit postat de Gigi/Admin pe pagina 3 a acestui topic.
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: Nicoletaborcan din Joi, 21 Februarie 2019, 06:44
Buna dimineata as vrea sa stiu si eu... cu ce pot ajunge in Sighisoara deoarece acum am vazut ca nu avem asigurat transportul...?
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: wonderland din Joi, 21 Februarie 2019, 07:30
Buna dimineata. Ca nu aveti asigurat transportul se stia de la prezentarea excursiei. Scrie, chiar la inceputul prezentarii,  la Servicii care nu sunt incluse
Eu,  de obicei, in situatii de astea, verific intai ce optiuni de a ajunge la destinatie am, apoi ma inscriu.
Zic si io...

Dar poti sa faci si acum asta si sa vezi cu ce poti ajunge: autocar, microbuz, tren sau sa vezi pe aici daca cineva din zona ta a anuntat ca merge cu masina si are locuri disponibile.
Succes!
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: marian1204 din Joi, 21 Februarie 2019, 11:21
Buna ziua dragi colegi de forum!
Mai exista vreun loc liber prin masina cuiva care pleaca din Bucuresti spre Sighisoara?
Sau... este careva incantat de ideea sa plece cu trenul dinspre Bucuresti spre Sighisoara (1 martie, 06.05 - 11.45)? :D
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: Nicoletaborcan din Joi, 21 Februarie 2019, 12:21
Un loc si pentru mine in masina?
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: marian1204 din Joi, 21 Februarie 2019, 12:43

Un loc si pentru mine in masina?

Nicoleta Borcan, daca esti din Bucuresti, contacteaza-l pe cristian t! Din cate am inteles, mai are 1-2 locuri in masina dar nu stiu daca are loc pentru geanta/genti in portbagaj. Eu cred ca ma voi duce cu trenul sau microbuzul (daca exista) - asa imi voi reamintii de anii studentiei :D
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: cristian t din Joi, 21 Februarie 2019, 12:55
Puteti merge amindoi cu mine. Din cele doua doamne doar una m-a contactat si apoi s-a razgindit asa ca loc este. Si de bagaje. Am un minivan.
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: marian1204 din Joi, 21 Februarie 2019, 13:34
Puteti merge amindoi cu mine. Din cele doua doamne doar una m-a contactat si apoi s-a razgindit asa ca loc este. Si de bagaje. Am un minivan.

Ok... te contactez pe w`app la numarul lasat de tine.
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: Nicoletaborcan din Joi, 21 Februarie 2019, 14:47
Cum te pot contacta cristian t? Si cati bani trebuie sa punem la benzina?
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: Misona din Joi, 21 Februarie 2019, 14:59
buna,

din motive personale nu mai pot ajunge la Sighisoara, asa ca cedez loc liber la femei pentru care am achitat doar avansul in valoare de 200 lei
persoanele interesate ma pot contact la telefon 0723  623 593.
multumesc
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: cristian t din Joi, 21 Februarie 2019, 16:42
Nicoleta ai numarul meu de mobil intr-o postare anterioara. Da-mi mesaj pe Whatsapp. Motorina o calculam. Fac plinul la plecare din si la sosirea in Bucuresti.
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: ionut piciorus din Vineri, 22 Februarie 2019, 12:43
Buna Catalina. Sunt Ionut si tot din Ploiesti. Poate iti gasesc o solutie de transport daca nu ai aranjat nimic.Daca esti interesata suna_ma ....0723080847
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: marian1204 din Vineri, 22 Februarie 2019, 16:26
Hey, ati rezolvat cu costumele? Eu merg astazi la un centru de inchiriere sa vad ce ma ispira  *|* :dance: :yeah: :thumbup:

Am inchiriat ceva frumos de la un centru de pe sos. Mihai Bravu
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: emanuela25.sv din Sâmbătă, 23 Februarie 2019, 06:23
Am inteles ca nu e nimeni din Moldova. Eu vin cu masina, din Falticeni-Suceava, daca e cineva pe traseul spre Sighisoara anuntati-ma.
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: DINESCU DEORGETA din Duminică, 24 Februarie 2019, 08:45
Buna ziua,
Numele meu este Georgeta Dinescu si vreau sa stiu daca figurez pe lista  excursiei de la Sighisoara din 1-3 martie.
Vreau de asemenea precizari in legatura cu ora si locatia de unde se pleaca -din Bucuresti.
Va multumesc!
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: DINESCU DEORGETA din Duminică, 24 Februarie 2019, 08:53
Numele meu este Dinescu Georgeta, am achitat excursia de la Sighisoara  din 1-3 martie 2019.Vreau sa stiu daca figurez in lista si detalii despre ora si locul de plecare din Bucuresti. Va multumesc
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: admin din Duminică, 24 Februarie 2019, 08:55
Georgeta, in urma inscrierii si platii trebuia sa primesti un Email de confirmare a platii. Ai verificat, l-ai primit? Aceea este confirmarea ca esti pe lista.

Despre transportul din Bucuresti, citeste te rog ceea ce s-a scris pana acum pe forum pe acest topic.
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: DINESCU DEORGETA din Duminică, 24 Februarie 2019, 09:32
Va rog sa-mi confirmati daca figurez pe lista de transport din Bucuresti, de unde se pleaca si la ce ora?
Am primit confirmarea  ca figurez in lista, dar nu inteleg cum este cu transportul.Vin din Jud. Calarasi si vreau sa stiu daca am loc in transportul cu autocarul din Bucuresti.
Va multumesc!
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: wonderland din Duminică, 24 Februarie 2019, 10:14
Georgeta, ti-a raspuns deja Admin.
1. Daca ai achitat si ai primit email de confirmare a platii, esti pe lista de participanti in excursie.
2. Ia-ti un pic de timp si citeste prezentarea excursiei si ce s-a mai scris legat de transport.
Rezumat - transportul pana la destinatie nu este, nu a fost nicicand inclus. Nu sunt suficiente persoane inscrise pentru organizarea transportului din Bucuresti.
Ce solutii sunt - vezi citind cu rabdare ce s-a scris deja, sau la informatii gara/autogara.

Relax and enjoy!
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: marian1204 din Duminică, 24 Februarie 2019, 14:51
Georgeta.. exista solutii de plecare dinspre Bucuresti spre Sighisoara! In prima instanta, Cristian T spunea ca are locuri disponibile. In alta ordine de idei, solutia aleasa de mine si inca o persoana a fost sa cumparam cate un bilet dus-intors, Bucuresti-Sighsoara, cu plecare spre Sighisoara vineri la ora 07.30 (vom ajunge in jurul ore 13) si revenire spre Bucuresti, din Sighisoara, duminica la ora 14.30 (ajungem in jurul orei 20). Plecarea din Bucuresti se face de la autogara C&I de pe Ritmului.
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: cristian t din Duminică, 24 Februarie 2019, 15:26
Georgeta poti merge cu mine. Doar sa ajungi la o ora rezonabila in Bucuresti sau sa vii de seara si sa dormi la vre-o ruda.
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: emanuela25.sv din Duminică, 24 Februarie 2019, 15:53

Nu am primit confirmare daca sunt sau nu pe lista la actiunea de la Crit. Sper sa fiu.
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: marian1204 din Duminică, 24 Februarie 2019, 16:03
Nu am primit confirmare daca sunt sau nu pe lista la actiunea de la Crit. Sper sa fiu.

Nici eu nu am primit vreun email de confirmare dar cred ca este irelevant acel email atata timp cat nu am platit nici un avans pentru acea miniexcursie. Banuiesc ca vom primii confirmarea, verbal, dupa ce vom ajunge in Sighisoara si ne vom caza la hotel ;)
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: emanuela25.sv din Duminică, 24 Februarie 2019, 16:10
Am inteles. Multumesc de lamuriri!
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: marian1204 din Duminică, 24 Februarie 2019, 16:24
Am inteles. Multumesc de lamuriri!

My pleasure!
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: admin din Duminică, 24 Februarie 2019, 16:30
Georgeta se referea la excursia in sine, la Sighisoara. Pentru Crit, banii se vor strange acolo si plati direct proprietarului pensiunii. Tot el se ocupa si de inchirierea microbuzului, asa ca lor o sa le achite Gusti, dupa ce strange banii de la participanti. Pt actiunile ex, din moment ce transmiteti un Email nu mai este mevoie sa asteptati confirmare, este suficient ca l-ati trimis. Agentia va trece in lista in mod automat. Nu exista greseli...pana acum. :)
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: emanuela25.sv din Duminică, 24 Februarie 2019, 17:00
Thanks! Particip prima data si nu stiu prea bine ce si cum. Intreb mai bine :coolsmiley: Am rezolvat cu transportul, vin cu masina personala, am facut rost de costumatie si abia astept sa vin, iar daca tot se mai face vreo excursie vreau sa merg. Multumesc de informatii!
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: DINESCU DEORGETA din Duminică, 24 Februarie 2019, 17:54
Georgeta poti merge cu mine. Doar sa ajungi la o ora rezonabila in Bucuresti sau sa vii de seara si sa dormi la vre-o ruda.
MULTUMESC FOARTE MULT PENTRU AJUTOR! AM  CONTACTAT AUTOGARA DIN  BUCURESTI (RITMULUI) SI SUNT PLECARI SPRE SIGHISOARA
DIN 2 IN 2 ORE!..... AUTOCARE CONFORTABILE SI NU ESTE NEVOIE DE REZERVARE. INTELEG DIN DISCUTII CA VOR MAI FI PERSOANE CARE DORESC SA MEARGA LA ACEEASI EXCURSIE. TOATE CELE BUNE SI SA NE VEDEM CU BINE !
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: marian1204 din Duminică, 24 Februarie 2019, 18:01
MULTUMESC FOARTE MULT PENTRU AJUTOR! AM  CONTACTAT AUTOGARA DIN  BUCURESTI (RITMULUI) SI SUNT PLECARI SPRE SIGHISOARA
DIN 2 IN 2 ORE!..... AUTOCARE CONFORTABILE SI NU ESTE NEVOIE DE REZERVARE. INTELEG DIN DISCUTII CA VOR MAI FI PERSOANE CARE DORESC SA MEARGA LA ACEEASI EXCURSIE. TOATE CELE BUNE SI SA NE VEDEM CU BINE !

Eu si inca o persoana am ales sa plecam spre Sighisoara cu microbuzul de 7.30. Vom ajunge in Sighisoara la ora 13 si vom avea timp suficient sa cautam si sa ajungem la hotel pentru check-in. Aceeasi persoana si cu mine am hotarat sa revenim din Sighisoara cu microbuzul de 14.30 (vom fii in Bucuresti la ora 20). Daca vrei, poti venii cu acelasi microbuz ;) Ne intalnim toti 3 in autogara si vom avea timp suficient sa socializam in 3 ;) Ne va fii si mai usor sa ne descurcam in Sighisoara ;)
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: AUGUSTA din Duminică, 24 Februarie 2019, 22:41
Din Timisoara merge cineva la Sighisoara?
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: cristian t din Luni, 25 Februarie 2019, 07:00
In conditiile in care toti interesatii de un drum cu masina s-au retras cred ca o sa merg si eu cu microbuzul. Mersi Georgeta ca m-ai anuntat. La ce ora vrei sa pleci din Bucuresti?
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: Lenush din Luni, 25 Februarie 2019, 07:07
Buna, din Craiova merge cineva la Sighisoara? Multumesc.
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: florin69 din Luni, 25 Februarie 2019, 08:11
Tinand cont de ,,antecedente" , mi-e greu sa ma abtin ,sa nu profit de aceste renuntari, asa ca, daca la aceasta ora mai sunt libere cele doua locuri, unul l-as ocupa eu. Nu conteaza cum e , poate fi si loc de fata, tot il iau...  :giggle:  Spuneti-mi cum sa procedez, cui trebuie sa -i platesc?
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: florin69 din Luni, 25 Februarie 2019, 08:14
Totul e sa-mi spuneti repede , sa am timp sa-mi pregatesc costumul si masca... Ori sa vin tot cu asta { din buletin}???!!! :D
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: Misona din Luni, 25 Februarie 2019, 11:29
Tinand cont de ,,antecedente" , mi-e greu sa ma abtin ,sa nu profit de aceste renuntari, asa ca, daca la aceasta ora mai sunt libere cele doua locuri, unul l-as ocupa eu. Nu conteaza cum e , poate fi si loc de fata, tot il iau...  :giggle:  Spuneti-mi cum sa procedez, cui trebuie sa -i platesc?

Buna Florin!

Locul meu e liber, a adevarat ca e loc de fete, dar daca e de accord si agentia si nu incurcam treburile, ti-l cedez cu drag!
Ma poti gasi la tel 0723 623 593, am platit agentiei numai 200 lei

O zi frumoasa si distractie placuta!
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: DINESCU DEORGETA din Luni, 25 Februarie 2019, 13:51
In conditiile in care toti interesatii de un drum cu masina s-au retras cred ca o sa merg si eu cu microbuzul. Mersi Georgeta ca m-ai anuntat. La ce ora vrei sa pleci din Bucuresti?
BUNA ZIUA
PAI EU CRED CA CEL MAI BINE ESTE CU AUTOCARUL DE LA ORA 7 (7.30) ; AVEM SUFUCUENT TIMP SA AJUNGEM PANA LA ORA 14, CAND AVEM INTALNIREA GRUPULUI LA HOTEL SIGHISOARA. ESTE OK! .... NE DEDEM LA AUTOGARA  .. RITMULUI LA ORA 7 DIMINEATA!!!!!!
ZI FRUMOASA SA AVETI!
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: DINESCU DEORGETA din Luni, 25 Februarie 2019, 13:55
SCUZE PENTRU GRESELILE DE EDITARE!!!!!! :D ;D
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: cristian t din Luni, 25 Februarie 2019, 14:24
No problem. Da-mi te rog un telefon pe numarul anuntat sa vedem cum ne intilnim si ne recunoastem.
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: wonderland din Marţi, 26 Februarie 2019, 05:58
Georgeta, nu-i chiar bai cu micile greseli de editare. Dar, incearca sa nu mai scrii cu majuscule. Stii ca, in codul scrierii pe internet, asta inseamna ca tipi la noi?  ;)
Hai, ca pare ca v-ati mai linistit si ca sunteti pe drumul cel bun cu organizarea transportului. Succces si nu uitati de costume si de voia buna!

Florin69 - ce premiu crezi ca iei cu masca din buletin? :giggle:
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: admin din Marţi, 26 Februarie 2019, 09:55
Pentru cei care nu au avut timp sau nu au stiut de unde sa-si procure costume de carnaval:

Vineri inainte de turul ghidat cu tobosarul cetatii, la receptie se va afla o doamna care are un salon de inchiriere de costume. Puteti discuta cu ea si sa va inchiriati astfel un costum.
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: Sunny din Marţi, 26 Februarie 2019, 15:11
fix de la costume vin, Gigi. *|* Daca stiam dinainteee, cred ca optam pentru doamna de la receptie :bow:
Doamna de la centrul de costume, mi-a spus ca au inchiriat si altii de acolo, tot pentru Sighisoara  :giggle: :crazy2:
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: DINESCU DEORGETA din Marţi, 26 Februarie 2019, 17:27
Georgeta, nu-i chiar bai cu micile greseli de editare. Dar, incearca sa nu mai scrii cu majuscule. Stii ca, in codul scrierii pe internet, asta inseamna ca tipi la noi?  ;)
Hai, ca pare ca v-ati mai linistit si ca sunteti pe drumul cel bun cu organizarea transportului. Succces si nu uitati de costume si de voia buna!

Florin69 - ce premiu crezi ca iei cu masca din buletin? :giggle:
scuzeee! .... chiar n-am stiut acest amanunt!.... am eu o personalitate puternica, dar nu-mi permit sa tip la  nimeni!....in legatura cu transportul, ma linistesc abia cand ma vad in autocar!..... costum????.... sper sa-mi gasesc pe plac !..... voia buna ????!!!!!!..... o  am la purtator!!!!
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: DINESCU DEORGETA din Marţi, 26 Februarie 2019, 17:30
scuzeee! .... chiar n-am stiut acest amanunt!.... am eu o personalitate puternica, dar nu-mi permit sa tip la  nimeni!....in legatura cu transportul, ma linistesc abia cand ma vad in autocar!..... costum????.... sper sa-mi gasesc pe plac !..... voia buna ????!!!!!!..... o  am la purtator!!!!
am omis inca ceva:  se premiaza masca din buletin?..... wow!...... aici nu ma bazez!
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: florin69 din Marţi, 26 Februarie 2019, 20:42
Ei, eu asa m-am obisnuit, premiul si creditul, doar cu buletinul.... :strambatura: , mai conteaza ce premiu? Premiu se fie.... Daca ma clasez in primii 25 doar cu buletinul,  restul     e poveste!    *|*
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: florin69 din Marţi, 26 Februarie 2019, 20:51
Apropos de costume, ar fi o varianta buna sa le inchiriem de acolo. De aici ,ori le cumperi, ori le inchiriezi de joi pana luni. Si intr-un caz si in altul, e mai scump. Acum depinde si ce tarife percepe doamna, sa nu ne scoata mai scump decat primele 2 variante. Si mai e treaba si cu masura. Daca nu-mi gasesc pe masura, sau masca nu-mi place , atunci chiar ca vin cu buletinul......... si castig marele premiu!!!!!! :happy:
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: marian1204 din Marţi, 26 Februarie 2019, 21:08
fix de la costume vin, Gigi. *|* Daca stiam dinainteee, cred ca optam pentru doamna de la receptie :bow:
Doamna de la centrul de costume, mi-a spus ca au inchiriat si altii de acolo, tot pentru Sighisoara  :giggle: :crazy2:

Si eu am inchiriat din Bucuresti, zona Mihai Bravu! Daca stiam ca se poate aranja ceva in Sighisoara, nu ma mai complicam cu aducerea costumului din Bucuresti :D
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: marian1204 din Marţi, 26 Februarie 2019, 21:10
am omis inca ceva:  se premiaza masca din buletin?..... wow!...... aici nu ma bazez!

Daca s`ar premia "masca din buletin", as castiga detasat la categoria "cel mai urat participant"   :D :D :D :D :D Pana la urma si asta este un premiu... nu? :D
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: wonderland din Miercuri, 27 Februarie 2019, 04:55
Neee, va alintati degeaba voi, marian si florin, nu exista asa premii. Pentru ca in SCT sunt doar oameni frumosi! In plus nu se premiaza participantii ci...personajele.  ;D
Masca e optionala, dar costumul e obligatoriu. :) Deci costum, buletin, voie buna si chef de distractie sa aveti!
Am zis! (asta o sa intelegeti dupa ce va intalniti cu tobosarul  ;))
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: Sunny din Miercuri, 27 Februarie 2019, 10:09
Aha, deci se poate si doar cu costum. Azi ma gandeam sa caut si o masca, alta in afara de cele pe care le port in mod curent. :giggle:
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: alina_psc din Miercuri, 27 Februarie 2019, 11:18
Buna dragilor,
daca exista doritori sau doritoare care vor sa mearga la Sighisoara si nu au mai prins loc la aceasta actiune, avem 2 locuri libere pentru care s-a platit integral.
Din motive personale noi nu mai putem participa de aceea cedam locurile.Persoanele interesate ma pot contacta la 0743184418 Elena.
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: crispop din Miercuri, 27 Februarie 2019, 19:37
 Bună, Lenush am văzut ca ești din Craiova și eu sunt tot din Craiova. Te rog contactează-mă sa vorbim sa mergem împreună la Sighișoara. Tel meu. 0723349424.Seara plăcută dragilor, abia aștept sa ne intalnim/reintalnim *|*
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: florin69 din Miercuri, 27 Februarie 2019, 20:50
Don"t worry , no sugar!!!!!    :D oO :box: :yeah:
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: Sunny din Joi, 28 Februarie 2019, 11:13
 :(( :(( :(( hey, am platit tot, mi-am inchiriat costum insa nu mai pot ajunge la carnaval  |o |o
vrea cineva sa ia locul meu?  :worthy: :worthy:
rog lasati mesaj aici :bow:
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: Sebastian din Joi, 28 Februarie 2019, 12:57
Ahoy !

Mai e cineva din Constanta care pleaca din Cta spre marea  :crazy2: *|*  ? Poate mergem impreuna pt a trece timpul mai usor . 0722313153
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: admin din Joi, 28 Februarie 2019, 14:18
Atentie la schimburile de locuri: pot fi facute doar femeie - femeie, barbat cu barbat. Altfel nu se pot aranja in camere...
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: marian1204 din Joi, 28 Februarie 2019, 18:50
Mesaj pentru cei care pleaca dinspre Bucuresti spre Sighisoara :D Eu voi pleca de pe Ritmului, cu microbuzul de 07.30. Daca vreti sa ne treaca timpul mai repede, tuturor (sunt vreo 5 ore de mers cu mirobuzul), si sa facem cunostiinta inaintea intalnirii din holul hotelului, ma puteti contacta la nr. 0721786021 pentru a planifica parcurgerea drumului, impreuna ;) In rest... abia astept sa ajung in Sighisoara si sa cunosc grupul! Presimt o minivacanta pe cinste  *|* *|* *|*
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: aurtig din Vineri, 01 Martie 2019, 10:42
Thanks! Particip prima data si nu stiu prea bine ce si cum. Intreb mai bine :coolsmiley: Am rezolvat cu transportul, vin cu masina personala, am facut rost de costumatie si abia astept sa vin, iar daca tot se mai face vreo excursie vreau sa merg. Multumesc de informatii!
Treci prin Bistrita?
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: wonderland din Vineri, 01 Martie 2019, 20:12
:(( :(( :(( hey, am platit tot, mi-am inchiriat costum insa nu mai pot ajunge la carnaval  |o |o
vrea cineva sa ia locul meu?  :worthy: :worthy:
rog lasati mesaj aici :bow:
Sunny, draga mea, intr-un timp foarte scurt,  e a doua excursie la care te inscrii si renunti inainte de plecare. Incep sa cred ca, desi vrei sa participi, iti pierzi curajul. >:D
Asta asa ca sa te cert...glumet.
Dar, serios vorbind sa stii ca e un principiu la care Gigi tine tare mult - sa ne asiguram inainte de a ne inscrie ca avem ~certitudinea concediului sau zilelor libere necesare in perioada respectiva." E mare bataie de cap cu inlocuirile.
Chiar, daca sunteti curiosi, o sa vedeti ca nu prea apar renuntari la cei vechi (macar de 1 an :) )

Stiu ca pot interveni multe. Desi, obiectiv vorbind, in afara de boala sau moarte, doamne fereste, cam orice are o solutie....
Zic si io...
Hai, data viitoare nu mai renunta, ca e pacat! Ai sa vezi cu ce povesti se lasa dupa Carnaval...  *|*Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: Sunny din Sâmbătă, 02 Martie 2019, 11:52
Woderland, draga mea, cred ca e a doua oara cand ma certi... glumet.
Nu am urmarit comportamentul celorlalti membri si, personal, nu obisnuiesc sa trag concluzii pripite.
Daca esti curioasa sa afli ce m-a determinat sa renunt, iti pot spune in privat.
Multumesc pentru recomandare/sfat.
In ceea ce priveste efortul pe care il depun Gigi si ceilalti din staff, te asigur ca il apreciez la justa valoare.


Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: wonderland din Duminică, 03 Martie 2019, 08:35
Sunny, chiar asa curioasa sau bagareata, nu sunt!  :(

Dar, da, poate ca am fost putin superficiala, gandindu-ma ca e greu ca intr-o singura luna sa apara doua situatii grave, insurmontabile. Scuze.  :slap: :bow:

Recomandarea/sfatul pentru toti cei aflati la inceput de calatorie cu SCT raman valabile, pentru ca nu-mi apartin, sunt ale organizatorilor. Eu doar le aduc la vedere.


On topic - cred ca mastile si costumele sunt deja in bagaje, purtand in ele parfumul si povestea petrecerii. Deci, dragilor, astetam cuminti sa ne povestiti cum ati speriat iarna cu veselia voastra... *|*
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: Sunny din Luni, 04 Martie 2019, 10:32
Wonderland, multumesc!  :flori:
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: marian1204 din Luni, 04 Martie 2019, 11:08
IMPRESII POST-CARNAVAL

Ca o prima impresie post-carnaval, pot spune ca a fost una dintre cele mai frumoase experiente traite pana acum! Sunteti oameni cu o valoare exceptionala si mi-a facut o deosebita onoare si placere sa oribtez in jurul vostru! In alta ordine de idei, v-am vazut "infofoliti", in martie; sper sa va vad si partial dezbracati, in vara, la mare, cat si "semiimbracati" in toamna, la o posibila revenire in Sighisoara! Ati fost minunati si va multumesc pentru faptul ca mi-ati dat ocazia sa ma mandresc cu aceasta scurta vacanta, in compania unor oameni minunati!
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: rox din Luni, 04 Martie 2019, 11:39
Un eveniment minunat, de neuitat! Distractie la maxim, prietenii noi si vechi, un loc minunat! Multumim din suflet Singlescamp!
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: wonderland din Luni, 04 Martie 2019, 11:45
Eu stiu ca ce se intampla la Carnaval, ramane la Carnaval. Dar, totusi vrem si noi ceva detalii - ce masti, ce costume, ce impresii va lasat turul prin cetate. Niste poze, ceva ar fi si mai bune! >:D
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: cristian t din Luni, 04 Martie 2019, 12:38
Mie mi-a cam lipsit prezenta lui Gigi si a atmosferei de pe vremuri. Cam multe bisericute.
Altfel un loc minunat ales si conditii foarte bune.
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: rox din Luni, 04 Martie 2019, 13:15
Wonderland, costumele au fost minunate! Pirati, marchizi si ducese, femei fatale si cadane, cardinali si faraoni, sarazini si servitoare, calai si indience, pe scurt o imaginatie debordanta si o energie nespusa! Nu sunt priceputa la vorbe....  Eu am fost Cleopatra si am avut de ales intre faraonul Gusti si Cezar! Desigur, am ales sa-mi salvez imperiul si l-am ales pe Cezar.... :D
Din pacate nu-mi accepta sistemul sa incarc poze, am extensie neacceptata... am reusit una deocamdata
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: Sunny din Luni, 04 Martie 2019, 13:27
ce draguti sunteti.  :applause:
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: Misona din Luni, 04 Martie 2019, 14:25
Wonderland, costumele au fost minunate! Pirati, marchizi si ducese, femei fatale si cadane, cardinali si faraoni, sarazini si servitoare, calai si indience, pe scurt o imaginatie debordanta si o energie nespusa! Nu sunt priceputa la vorbe....  Eu am fost Cleopatra si am avut de ales intre faraonul Gusti si Cezar! Desigur, am ales sa-mi salvez imperiul si l-am ales pe Cezar.... :D
Din pacate nu-mi accepta sistemul sa incarc poze, am extensie neacceptata... am reusit una deocamdata

Parca nu era voie sa se puna poze in care sa se vada fetele celorlalti participant...fie ei si costumati... :-X
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: admin din Luni, 04 Martie 2019, 14:59
Ma bucur de aici, de la mii de kilometri distanta, de inca un eveniment Singles Camp cu ecouri...Sunt fericit sa stiu ca lumea se distreaza, se imprieteneste...Ati fost cred, destul de multi la prima participare, simt un val nou...Cand ajung acasa, peste doua saptamani, primul lucru dupa ce-mi intalnesc familia, este sa vad fotografii de la carnaval... Mi-a placut intotdeauna acest tip de eveniment, este haios, iar costumele ofera o pata de culoare, vesela. Ma bucur ca dupa Lidia, Gabi, Diana, Daniela, Iulian si Gusti a intrat in echipa noastra. Sunt convins ca o sa fie printre cei care o sa duca proiectul mai departe... Are insa nevoie pe langa increderea pe care i-am oferit-o eu, sa o simta si pe a voastra. Este entuziast, imi seamana si stiu ca se hraneste si dezvolta cu motivatii...
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: maryanamarya din Luni, 04 Martie 2019, 18:06
Totul la superlativ, un singur regret: că s-a sfârșit...
Au fost momente frumoase și amintiri de neuitat. Oameni frumoși și clipe minunate petrecute împreună. :smitten:
Felicitări Gusti pentru reușita acțiunii!!!  :applause:
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: marian1204 din Luni, 04 Martie 2019, 18:45
Buna seara... din nou! In sfarsit am scapat si de volumul de munca aferent zilei de azi asa ca voi profita de cele cateva zeci de minute de odihna pe care le am pentru a dezvolta putin impresiile mele de calatorie.
In primul rand vreau sa multumesc SinglesCamp pentru ocazia pe care ne-a oferit-o sa ne cunoastem mai bine, pentru modul in care au organizat acest eveniment si pentru echilibrul pe care au incercat sa il pastreze in grup, reprezentatii SC!
Unii au afirmat ca au existat "bisericute"! Judecand la rece, pot afirma cu convingere deplina ca este imposibila absenta "bisericutelor"! Intr-un grup de peste 50 oameni, este imposibil sa nu apara grupuri-grupuri, formandu-se inca din momentul in care se ocupa mesele la micul dejun si cina! Instinctul fiecarui om este sa ramana alaturi de oamenii pe care i-a cunoscut in prima zi sau la evenimentele anterioare! Nu este nimic de condamnat! Si eu am avut "bisericuta" mea dar grupul nostru a acceptat orice persoana noua care a dorit sa ni se alature si nu mi-a fost jena sa ma "inoculez" in alte grupuri! De fapt, asta a fost sarea si piperul... nu conta ca exista aceste "bisericute" atata timp cat aveai dese ocazii care nu iti erau niciodata refuzate de a interactiona cu aceste grupuri!

Mai jos voi posta 3 dintre pozele mele preferate si voi incepe cu o poza de grup.....

In urmatoarea poza sunt alaturi de unul dintre oamenii minunati pe care am avut norocul sa ii scunosc la acest eveniment si... castigatoarea concursului de costume  *|*

Ultima poza dar nu si cea din urma reprezinta o alaturare destul de interesanta dintre contii central si est-europeni (austriac, dupa cum s-a recomandat) si un conte francez sau englez, viitor conte de
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: wonderland din Luni, 04 Martie 2019, 19:53
Ups, v-a luat valul...
Stiu ca sunteti sub euforia evenimentului, dar regula e sa nu se puna fotografii cu fetele participantilor.  E drept ca fotografiile sunt superbe, dar totusi...nu stiu ce sa zic :faint: :faint: :faint: :rtfm:

Marian1204, o alta recomandare e ca toata lumea sa interactioneze cu toata lumea, asa cum de altfel zici ca ai facut.

Inteleg ce spui Cristian T, dar ajuta sa nu faci comparatii, sa te raportezi la prezent. Gigi e greu de egalat, dar nici nu se cere ca toata lumea sa fie ca el. Fiecare e unic si aduce un plus in alta directie.  ;)

Sa recapitulam - povesti spumoase, impresii personale si poze in care persoanele nu pot fi recunoscute/identificate.  :strong:
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: marian1204 din Luni, 04 Martie 2019, 20:03
Wonderland am peste 100 poze si clipuri video in telefon dar crede-ma cand iti spun ca nu am gasit nici macar o singura poza in care toti cei pozati sa aiba si masca :( Inteleg politica forumului si nu ar fi nici o suparare daca pozele postate de mine ar fi respinse! Oricum... ar fi trebuit sa cer aprobarea celor 2 persoane cu care am facut respectivele poze, pentru a posta aceste poze ;) Sper ca am aprobarea lor tacita pentru actiunea pe care am intreprins-o pe forum, fara consultarea lor, in prealabil ;)
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: wonderland din Luni, 04 Martie 2019, 20:17
Big mistake! Deci, fara consimtamantul persoanelor in cauza si impotriva regulamentelor in vigoare (al formului, GDPR-ul).  Ce inseamna aprobare tacita? Adica daca tot le-ai postat si nu le poti sterge...ce pot sa mai faca decat sa fie de acord, sau cum? Si-apoi, in poza de grup sunt mai mult de 2 persoane.

Pare in ton cu ...semnatura ta. Intai actionezi, apoi astepti sa vezi daca te inalti sau cazi. ;D Scuze, prea mi-ai dat-o la fileu.  ::)

La carnaval mereu a fost greu de gasit poze potrivite pentru forum. Data viitoare cand mergeti in orice alta  excursie, o sa stiti sa aveti grija sa faceti poze pentru forum. Pana atunci, evitati sau...blurati in prealabil.

Enjoy! Nu va descurajati, mai povestiti!
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: marian1204 din Luni, 04 Martie 2019, 20:46
Wonderland Poza de grup este.... poza de grup. Cat despre celelalte 2.. le poti sterge! Eu nu mai am acces la butonul "modifica" :(
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: Iasmina din Luni, 04 Martie 2019, 21:03
Bună seara,  cred ca toată lumea sa simțit bine..... a fost super faină atmosfera.
Singurul lucru mare ma deranjat un pic a fost ca o persoana a filmat încontinuu toată noaptea chiar si cand l-am  rugat să nu mai filmeze. Ma refer la filmările de pe ringul de dans,  cand acțiunea nu mai are legătură cu carnavalul.  Adică mi se pare normal ca sa faci poze cu cine dorești,  sau sa filmezi un eveniment anume..... dar noaptea pe la 12 - 1 sa filmezi ringul de dans... Si mai ales cand ești rugat sa nu mai filmezi....  nu vad rostul acestor filmări,  si nici nu înțeleg ce face cu ele.  Sper sa nu ma vad pe internet pe undeva fără acordul meu. 

O seară frumoasă!
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: admin din Luni, 04 Martie 2019, 22:22
O regula pe care o avem aici de mult este sa nu postam fotografii cu persoane. Nici aici, nici pe facebook, nici in alte zone publice. Intotdeauna am insistat pe respectarea intimitatatii celor care participa. Deci cu masti sau fara, va rog nu difuzati imagini fara acordul celorlalti.

Am sters ceea ce am vazut...

Despre filmat si fotografiat: daca sunt persoane care nu doresc sa fie fotografiate, filmate, am rugamintea sa intelegeti regula de pastrare a intimitatii si sa nu o faceti. Si chiar daca vi se permite asta, nu o faceti in exces. Nimanui nu-i convine, cat de intelegator, vesel, disponibil ar fi, sa fie filmat mereu... Mergem sa ne simtim bine, sa nu fim constransi de prea multe reguli, de ideea de a fi permanent atenti la ce facem, sa fim in control permanent...Ori filmat fiind devi la un moment dat stresat... Asa ca...

Inca o data o spun, sunt fericit! Ma bucur mult pentru toti aceia care vin si stiu sa se distreze, care gasesc in ceea ce gandim si organizam un spatiu placut! Sunt atat de multumit citind reactiile voastre! Am primit mesaje de feed-back care mi-au incantat ziua!
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: florin69 din Marţi, 05 Martie 2019, 08:38
Frumos, elegant ,..... misto Sighisoara! Insa , stiti si voi, prima dragoste nu se uita niciodata. In materie de carnaval, raman un nostalgic si un atasat de Sibiel..... Imi  lipseste si imi pare rau ca nu se mai face acolo....
 Incerc sa ma adaptez la noua locatie..... In rest totul ok, ca de obicei!  Salutari la domni si sarutari la doamne..... :kissing:
Titlu: Re: Carnaval la Sighisoara 1 - 3 martie 2019
Scris de: wonderland din Miercuri, 06 Martie 2019, 08:00
florin69, stii melodia aia: "Lasa nostalgia, Timpului trecut, Canta bucuria... " si in continuare poti pune ce vrei, ca nu se mai potrivesc versurile din cantec  ;D
Iti dai seama cat de putini dintre noi stiu si inteleg despre ce vorbesti? A fost o data, iar unii dintre noi sunt, cum spuneam, stra-vechi.
Castigati sunt cei noi, care apreciaza ce este.  Si bine fac. Fiecare etapa are specificul si farmecul ei. :)

marian1204, fiecare dintre noi are acces la butonul Modifica - dar e activ doar vreo 5-10 minute dupa ce ai postat si e valabil doar pentru propria postare. Doar Admin are acces la butonul "Sterge".