Club singles. Singur? Haide cu noi!

Excursii si evenimente => Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre => Subiect creat de: admin din Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018, 11:54

Titlu: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: admin din Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018, 11:54
INFORMATII TRANSPORT:

MICROBUZ 1  19 locuri
Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel  Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de stafia de metrou Aurel Vlaicu

Plecare 01.05.2019 din Bucuresti,ora 06:00

Nume si nr de telefon sofer: BOGDAN  TEL 0753/878454
Nr masina : B 784 NEW


MICROBUZ 2 19 locuri

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.

Plecare 01.05.2019 din Bucuresti, ora 06:00

Nume si nr de telefon sofer: DAN 0736/644276
Nr masina : B 584NEW


Tarif: 795 RON/ persoana cazare in camera dubla

Rezervari: https://www.singlescamp.ro/eveniment/de-1-mai-minivacanta-maramures-1-5-mai-2019/ (https://www.singlescamp.ro/eveniment/de-1-mai-minivacanta-maramures-1-5-mai-2019/)

Check in: 1 mai 2019
Check out: 5 mai 2019
Cazare: 4 nopti

Servicii incluse:
•        • cazare 4 nopti Pensiunea Lacramioara 3* Sacel
•        • mic dejun inclus 4 zile
•        • 4 cine cu 3 feluri de mancare (antreu, fel de baza, desert)
•        • acces gratuit la piscina interioara incalzita si ciubarele cu apa sarata
•        • insotitor de grup pe toata perioada excursiei
•        • ghid local
•        • transport zonal (pentru cei care achita transportul pana la destinatie)

Servicii care nu sunt incluse:
x     • pranzuri
x     • intrari la obiective, mocanita
x     • transport pana la destinatie.
x      transport zonal (pentru cei care aleg sa mearga direct la destinatie) = 50 lei

Am organizat 3 trasee la care va puteti conecta pentru a ajunge la destinatie:

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel  Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de stafia de metrou Aurel Vlaicu
               
Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
Cei care au sa urce pe traseu, folosind conexiunea la una dintre cele doua rute, vor achita proportional cu km parcursi.

Inscrierea la transport se va face aici pe forum, dupa plata avansului, pe listele pe care le deschidem imediat dupa lansarea excursieiPlata transportului se va face in contul agentiei la ultima rata a excursiei. Cei care au sa urce pe traseu, folosind conexiunea la una dintre cele doua rute, vor achita proportional cu km parcursi.
Plecari din Bucuresti = 200 lei
Plecari din Pitesti, Ploiesti, Iasi, Tg Frumos = 160 lei
Plecari din Valcea, Sibiu, Brasov = 140 lei
Plecari din Alba Iulia, Turda, Cluj, Tg Mures = 120 lei

Achitarea transportului pana la destinatie si local (pentru cei care se deplaseaza cu mijloace proprii)) se va face in contul Bon Voyage Sibiu, la ultima rata de excursie.
[/size]

Locuri disponibile: 45

Insotitor de grup: Lidia Mandache - tel: 0743 122 214.

(http://i42.tinypic.com/280l44h.jpg)

Program:

Ziua 1 1 Mai . Pentru cei care pleaca din Bucuresti: ora 5.45 - intalnire pentru imbarcarea in cele doua microbuz. Atentie! locurile de plecare din Bucuresti sunt diferite, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194, respectiv Statia Aurel Vlaicu Plecare din Bucuresti maxim ora 6.00.
Traseu microbuz 1: Bucuresti - Pitesti – Rm Valcea – Sibiu (ora 9.00 - 9.30 Parcarea Hotel Ibis) – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel.
Traseu microbuz 2: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Tg Mures  - Sacel

Cu 1 - 2 zile inainte de plecare, se va comunica numarul masinii, numele soferului si numarul de telefon. Cei care se conecteaza la traseu, va fi nevoie sa contacteze personal soferul pentru stabilirea orei si locului de intalnire. Atunci cand ne apropiem de eveniment o sa afisam o lista cu orele aproximative de conexiune la traseu. Mentiune: pe parcursul drumului grupul nu va fi insotit, cu Lidia urmeaza sa va intalniti la Sacel, la pensiune.

Din Iasi plecarea este 07.00 din Parcare Billa, zona Garii Pentru persoanele care urca de pe traseu, nr meu de telefon de contact este al insotitorului de grup, care va pleca de acolo: 0743 122214

Dupa check in-ul la pensiune se va face lista de programare la mocanita! , apoi cina! Informatii din partea insotitorului de grup, socializare, un pic de muzica, in aceasta prima seara nu ne putem intinde prea mult pentru ca a doua zi trezirea este de...Bootcamp... :)

Ziua 2 2 mai Trezirea la ora 6.30, la 7.00 micul dejun, iar la 7.45 se pleaca in grup, cu mijloacele de transport cu care ati venit apre Viseul de sus. Din gara Viseu de sus: mocanita – plecare ora 9.00, la cca 14.30 se ajunge inapoi in gara. La Paltinu este organizat un grill pentru turisti, se poate comanda cotlet, carnati, piept de pui, cafea, bere, apa, colo etc. La revenirea in gara Viseu aveti 10 minute pauza pentru toaleta si plecam spre Borsa, trebuie sa ne grabim pt a prinde programul de telescaun. Sunt 30 km pana acolo, la 15.45 ajungem. Urcam cu telecabina, De la 16.00 – 17.15 Cascada Cailor, cborarea pe jos, apoi imbarcarea in microbuze si ne intoarcem la pensiune. Piscina, ciubare....Cina ora 20.00

Ziua 3 3 mai . Mic dejun ora 8.00, la 9.00 ne imbarcam in microbuz. Plecam spre Sighetul Marmatiei. Prima oprire: Biserica din Bogdan Voda (parintele locuieste chiar langa), aflata in patrimoniu UNESCO, apoi tot un lacas de cult, de data aceasta mult mai noi - vizitam Manastirea Barsana apoi intram la nea Toader Barsan, vizitam atelierul de cioplit porti. In jur de 11.30 se pleaca spre la Sapanta. Sunt 40 km (cca 45 minute). Intre Sighetul Marmatiei si Sapanta se vede Tisa si imediat peste este Ucraina. La Sapanta mergem intai la casa memorial Stan Ion Patras (nr 445), inainte de biserica si la stanga, apoi vizitam cimitirul, iar la iesire free time pt bazar, o cafea, o placinta. Dupa imbarcare, foarte aproape un alt lacas de cult – cea mai intalta biserica de lemn din tara - Sapanta Peri, vizitam biserica, apoi mergem la Sighet. La alegere Memorialul sau Muzeului Satului Maramuresean. Dupa vizitare inapoi la pensiune, ne bucuram de piscina si de saramura din ciubere....In jur de 20.00 cina si party! 

Ziua 4 4 mai Echipament de munte, sandviciuri, apa, la ora 9.00 se pleaca la Pasul Gutai (Hanul Pintea Viteazu). La ora 10.00 se intra pe traseu. Hanul Pintea – Creasta Cocosului dus 3 ore, intors 2 ore, total 5 ore,  la 15.00 suntem imbarcati. Prima oprire pentru masa la Breb, satul in care are printul Charles casa. Dupa masa vizitam zona de vatra, acolo unde au ramas mai multe case vechi maramuresene. Ne oprim apoi in satul Sarbi, comuna Budesti la nea Opris Gheorghe, apoi la clopar, la Borodi Vasile si Ileana (in spatele casei lui Opris) si in final la opincar (in capul satului Sarbi, spre Surdesti). La revenire piscina, ciubere si la ora 20.00 cina.

Ziua 5 5 mai Mic dejun si la ora 9.00 este plecarea spre casa

Nota. Acest program este flexibil si functie de vreme, de unele considerente si motive locale, insotitorul de grup paote decide anumite modificari (inversari de program).

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, particularitatile acesteia si observatiile.   

La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe forum. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro (http://www.singlescamp.ro). Imediat dupa inscriere veti primi un Email ce contine datele agentiei Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.  Acest mesaj de rezervare de la agentie contine conditiile de rezervare si modul in care se face plata avansului. Va recomand ca inainte de achita avansul sa verificati inca o data daca aveti liber in perioada de desfasurare a excursiei. De asemenea sa parcurgeti Conditiile de renuntare la o excursie: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/ (http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/)
Rezervarile se fac in ordinea de plata a avansurilor, nu a inscrierii.

Tip actiune: aceasta actiune se adreseaza iubitorilor de traditii, de obiceiuri, a mestesugurilor noastre. Maramuresul, Bucovina si Tara Motilor au ramas singurele insule...si incet incet si acestea sunt asfixiate din pacate de kitch...Recomandarea mea este sa le vizitati pana mai aveti ce....Pana mai sunt mestesugari autentici, pana mai puteti avea o imagine despre cum arata tara asta acum 100 de ani, ce fel de oameni o locuiau...Este o excursie complexa, are si drumetie, are si obiective culturale, isorice, religioase, are si o latura care vizeaza intalnirea cu traditiile populare.

Profil participantne adresam doar persoanelor care nu formeaza un cuplu, participarea este exclusiva singles. Persoane agreabile, comunicative, sociabile care inteleg ce inseamna un grup. Fara prea multe tabieturi, fara egoisme (eu vreau sa stau in fata, eu imi aleg camera etc), fara tendinte de impunere a unor dorinte personale (eu vreau acolo, dar de ce nu mergem si la...). Programul este comunicat se stie unde se sta, cu ce se merge, ce se viziteaza, acolo nu mai discutam de aceste aspecte, se considera insusite.

Pentru a ajunge pe Creasta Cocosului trebuie sa aveti si un pic de conditie fizica, sunt vreo 5 ore de mers pe munte....Daca credeti ca nu faceti fata, aveti optiunea de a ramane la masini, acestea urmand sa se retraga si sa astepte grupul de drumeti in Breb, acolo unde veti lua pranzul. Breb este un sat autentic, chiar printul Charles are o proprietate acolo, puteti vedea case din lemn in arhitectura veche, de cateva sute de ani.
Ziua de drumetie impune echipament montan, traseul este submediu, dar necesita ghete tip trekking sau de munte, un rucsac mic si evident conditie fizica. Diferenta de nivel dintre Pasul Gutai si Creasta Cocosului este de 500 m pe o lungime de 4 km, deci o panta lina, mai accentuata doar pe ultima portiune din Rezervatie.

Echipament. Chiar daca nu este o actiune 100% montana, pt ca avem 2 jumatati de zi de drumetie, este nevoie de un echipament adecvat:
- rucsac 20 - 40l
- bocanci de munte preferabili cu talpa vibram .
- sapca, bereta, bandana sau palarie
- tricouri pe cat posibil din material termic
- pantaloni de munte, nu blugi, sau pantalon stransi
- bluza tip polar
- bluza termica cu gluga, in caz ca timpul este mai rece
- pelerina. Aici este o discutie, pelerina este buna pt momente mai statice sau trasee usoare si scurte, daca insa traseul este lung este de preferat sa aveti o pereche de pantaloni impermeabili care se trag peste cei normali si o geaca speciala pt ploaie. Uitati-va la eticheta sa aveti garantia ca rezista la 30.000 mm coloana de apa minim. Ceea ce vi se pare un foita prin care nu trece apa de cele mai multe ori este doar o protectie contra vantului si a unei ploi usoare si scurte. Daca ploua intens, nu e buna de nimic...

(http://i40.tinypic.com/2en6g08.jpg)
Cu Mocanita pe Valea Vaserului

(http://i44.tinypic.com/148gha1.jpg)
Creasta Cocosului

Fotografii, postari, feed-back-uri din anii trecuti:
2011 http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,646.0.html (http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,646.0.html)
2012 http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1199.0.html (http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1199.0.html)
2013 http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1424.0.html (http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1424.0.html)
2014 http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1729.0.html (http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1729.0.html)
2015
http://singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2045.0.html (http://singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2045.0.html)
2016 http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2237.0.html (http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2237.0.html)
2017 http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2424.0.html (http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2424.0.html)
2018 http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2587.0.html (http://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2587.0.html)

Si cateva poze de atunci:

(http://i44.tinypic.com/i5uskh.jpg)

(http://i44.tinypic.com/qq4nef.jpg)

(http://i40.tinypic.com/xbyms.jpg)

Mai jos locatia in care veti fi cazati:

(http://i67.tinypic.com/24e5jyq.jpg)

(http://i66.tinypic.com/2a9o6tf.jpg)

(http://i64.tinypic.com/iw2p9g.jpg)

(http://i68.tinypic.com/fkbp1i.jpg)

(http://i66.tinypic.com/k5187.jpg)

(http://i66.tinypic.com/2r4nzib.jpg)

(http://i66.tinypic.com/2uqkdfk.jpg)

(http://i66.tinypic.com/vsgnc2.jpg)

(http://i64.tinypic.com/2a9aa1u.jpg)

(http://i64.tinypic.com/34h6ruw.jpg)

(http://i64.tinypic.com/2bqzhu.jpg)

(http://i64.tinypic.com/r0nl2x.jpg)

(http://i67.tinypic.com/30rxm6o.jpg)

(http://i67.tinypic.com/2dk9x80.jpg)

(http://i65.tinypic.com/2ekjdxx.jpg)

(http://i63.tinypic.com/34pz0n8.jpg)

(http://i67.tinypic.com/rtdr1i.jpg)

(http://i67.tinypic.com/15gtlk7.jpg)

(http://i63.tinypic.com/27zyw41.jpg)

(http://i65.tinypic.com/2q07m1i.jpg)

(http://i65.tinypic.com/23tnksz.jpg)

(http://i64.tinypic.com/2hqyryt.jpg)

(http://i63.tinypic.com/15hkajl.jpg)

(http://i64.tinypic.com/975imc.jpg)

(http://i65.tinypic.com/29lhikk.jpg)
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: admin din Vineri, 04 Ianuarie 2019, 14:44
Rezervarile sunt deschise, inscrierile se fac aici: https://www.singlescamp.ro/eveniment/de-1-mai-minivacanta-maramures-1-5-mai-2019/ (https://www.singlescamp.ro/eveniment/de-1-mai-minivacanta-maramures-1-5-mai-2019/)
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: IgnatAndreea din Marţi, 08 Ianuarie 2019, 14:09
Bună ziua,
Eu sunt aproape de Sighișoara oare aș putea sa mă alatur transportului care trece prin Sighișoara?  Cum trebuie sa procedez?  E prima excursie care o fac cu dumneavoastră și nu prea știu Cum se procedează 😊 Mă adaptez din mers nu e problema 😉
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: admin din Marţi, 08 Ianuarie 2019, 20:05
Bineinteles ca te poti conecta. Este nevoie ca la deschiderea listelor de transport de aici de pe forum sa mentionezi de unde urci.
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: IgnatAndreea din Marţi, 08 Ianuarie 2019, 20:54
Mulțumesc pt răspuns! O sa fac rezervarea și........abia aștept excursia 😊
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: IgnatAndreea din Duminică, 03 Martie 2019, 13:35
Bună, când se deschid listele de transport pt ca urmează sa achit ultima rata pt excursie și trebuie sa știu cât este transportul.Mă conectez la transport din Sighișoara. Mulțumesc!
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: wonderland din Duminică, 03 Martie 2019, 17:59
IgnatAndreea, aceasta intrebare trebuie sa o adresezi direct in agentie.  Vezi ca ai datele de contact pe site. Gigi e plecat pana pe 15 martie, deci pe aici nu stie nimeni cat e tariful corespunzator pentru distanta Sighisoara-Sacel.
Succes!
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: IgnatAndreea din Luni, 04 Martie 2019, 11:57
Mulțumesc! O sa iau legătura cu cei de la agenție.  O zi buna!
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: albastrica din Duminică, 10 Martie 2019, 14:09
Sunt Catalina Dron, am platit avansul pentru excursie, si vreau sa ma inscriu pe lista de transport pentru plecare de la Aurel vlaicu, Bucuresti, cum procedez?
Multumesc
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: wonderland din Duminică, 10 Martie 2019, 17:54
E adevarat, scrie ca listele se vor deschide dupa lansarea excursiei. Dar,  excursia s-a lansat, listele nu s-au deschis, deci, cred ca puteti sa le deschideti voi. Sau, eu, daca tot m-am nimerit pe aici.
 :)
Cum se procedeaza:  Cei care au achitat transportul o data cu ultima rata a excursiei, iau listele (pe toate 3) cu copy- paste  si se adauga la lista corespunzatoare lui, cu prenume, initiala numelui de familie si locul de imbarcare.  Exemplu . Pentru prima lista, Ioana P, Sibiu.
Important - cautati listele cele mai recent postate, luati-le pe toate 3 cu copy-paste, nu cu citat-quote, aveti grija sa nu stergeti pe cineva. Succes!

Albastrica, te treceam eu, dar am zis sa-ti dau ocazia sa exersezi. :) Mai ales ca regula e sa se treaca fiecare, personal si individual.

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1.
2.
3.
4
......

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel  Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de stafia de metrou Aurel Vlaicu
1.
2.
3.
4
.....
               
Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
1.
2.
3.
4
....
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: Madalina din Marţi, 12 Martie 2019, 08:02
Buna dimineata! In cazul in care renunta cineva, sunt interesata sa preiau locul. Tel. 0740269380
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: albastrica din Marţi, 12 Martie 2019, 11:23
Raspuns pt WONDERLAND-Chiar te rog sa ma treci pe lista,pt ca mi se par prea complicati toti pasii!!!Plecare de la Aurel Vlaicu-DRON GH.CATALINA -IULIANA.Multumesc.
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: Bon Voyage - interne din Marţi, 12 Martie 2019, 12:35
Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1.
2.
3.
4
......

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel  Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de stafia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2.
3.
4
.....
               
Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
1.
2.
3.
4
....
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: Camelia M din Marţi, 12 Martie 2019, 21:23
Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1.
2.
3.
4
......

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de stafia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3.
4
.....
               
Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
1.
2.
3.
4
....
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: IgnatAndreea din Miercuri, 13 Martie 2019, 12:23
Bună,
Mă înscriu și eu pe lista de transport.  Sper sa fie ok 😊

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1.
2.
3.
4
......

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de stafia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4
.....
               
Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
1.
2.
3.
4
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: Dana T din Miercuri, 13 Martie 2019, 12:45
Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1.
2.
3.
4
......

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de stafia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
.....
               
Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
1.
2.
3.
4
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: Onix din Joi, 14 Martie 2019, 20:42
Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1.
2.
3.
4
......

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de stafia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
.....
               
Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
1.
2.
3.
4
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: ocostel din Vineri, 15 Martie 2019, 20:55

Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1.
2.
3.
4
......

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de stafia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
....
               
Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
1.
2.
3.
4
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: mirelam din Duminică, 17 Martie 2019, 21:50
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1.
2.
3.
4
......

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de stafia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
9 Mirela M - urcare din Ploiesti
....
               
Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
1.
2.
3.
4
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: Camelia M din Duminică, 17 Martie 2019, 23:30
Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1.
2.
3.
4
......

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
9 Mirela M - urcare din Ploiesti
....
               
Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
1.
2.
3.
4
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: ELLEN8 din Luni, 18 Martie 2019, 11:12
Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1.
2.
3.
4
......

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
9 Mirela M - urcare din Ploiesti
10. Elena K - Targu Mures
....
               
Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
1.
2.
3.
4
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: mariana.baitan din Marţi, 26 Martie 2019, 15:21
Buna.

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1.
2.
3.
4
......

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
9 Mirela M - urcare din Ploiesti
10. Elena K - Targu Mures
....
               
Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
1. Mariana B
2. Cornelia M
3. Liviana P
4
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: lidia.Iasi din Miercuri, 27 Martie 2019, 10:18
Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1.
2.
3.
4
......

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
9 Mirela M - urcare din Ploiesti
10. Elena K - Targu Mures
....
               
Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
1. Mariana B
2. Cornelia M
3. Liviana P
4  Munteanu Culita
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: Michelle19 din Joi, 28 Martie 2019, 15:36
Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1.
2.
3.
4
......

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
9 Mirela M - urcare din Ploiesti
10. Elena K - Targu Mures
11.Mihaela. B. urcare din Ploiesti.
               
Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
1. Mariana B
2. Cornelia M
3. Liviana P
4  Munteanu Culita
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: mirela123 din Luni, 01 Aprilie 2019, 16:15
buna tuturor !!!!

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1.
2.
3.
4
......

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
9 Mirela M - urcare din Ploiesti
10. Elena K - Targu Mures
11.Mihaela. B. urcare din Ploiesti.
               
Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
1. Mariana B
2. Cornelia M
3. Liviana P
4  Munteanu Culita
5 Mirela B
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: costelus din Marţi, 02 Aprilie 2019, 06:28
Bună

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1.
2.
3.
4
......

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
9 Mirela M - urcare din Ploiesti
10. Elena K - Targu Mures
11.Mihaela. B. urcare din Ploiesti.
               
Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
1. Mariana B
2. Cornelia M
3. Liviana P
4  Munteanu Culita
5 Mirela B
6.Costel S
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: carmina din Miercuri, 03 Aprilie 2019, 10:16
Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1.
2.
3.
4
......

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
9 Mirela M - urcare din Ploiesti
10. Elena K - Targu Mures
11.Mihaela. B. urcare din Ploiesti.
               
Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
1. Mariana B
2. Cornelia M
3. Liviana P
4  Munteanu Culita
5 Mirela B
6.Costel S
7. Sandu C - cu urcare din Pascani
8. Cepalis S - cu urcare din Pascani
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: Lisa din Miercuri, 03 Aprilie 2019, 22:12
Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1.
2.
3.
4
......

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
9 Mirela M - urcare din Ploiesti
10. Elena K - Targu Mures
11.Mihaela. B. urcare din Ploiesti.
12. Marina Grecu Bucuresti
               
Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
1. Mariana B
2. Cornelia M
3. Liviana P
4  Munteanu Culita
5 Mirela B
6.Costel S
7. Sandu C - cu urcare din Pascani
8. Cepalis S - cu urcare din Pascani
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: diana.ana din Duminică, 07 Aprilie 2019, 22:04
Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
9 Mirela M - urcare din Ploiesti
10. Elena K - Targu Mures
11.Mihaela. B. urcare din Ploiesti.
12. Marina Grecu Bucuresti
13. Diana V. - Bucuresti
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: wonderland din Luni, 08 Aprilie 2019, 05:50
Se iau cu copy-paste toate cele 3 liste, chiar daca va adaugati doar pe una. Cam asa:

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1.
2.
3.
4
......

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
9 Mirela M - urcare din Ploiesti
10. Elena K - Targu Mures
11.Mihaela. B. urcare din Ploiesti.
12. Marina Grecu Bucuresti
13. Diana V. - Bucuresti

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
1. Mariana B
2. Cornelia M
3. Liviana P
4  Munteanu Culita
5 Mirela B
6.Costel S
7. Sandu C - cu urcare din Pascani
8. Cepalis S - cu urcare din Pascani
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: GabrielStanescu din Luni, 08 Aprilie 2019, 11:20
Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1.
2.
3.
4
......

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
9 Mirela M - urcare din Ploiesti
10. Elena K - Targu Mures
11.Mihaela. B. urcare din Ploiesti.
12. Marina Grecu Bucuresti
13. Diana V. - Bucuresti
14. Gabriel G.S. - Bucuresti

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
1. Mariana B
2. Cornelia M
3. Liviana P
4  Munteanu Culita
5 Mirela B
6.Costel S
7. Sandu C - cu urcare din Pascani
8. Cepalis S - cu urcare din Pascani
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: GabrielStanescu din Luni, 08 Aprilie 2019, 11:38
Am fost  norocos ca nu am prins loc in Tara Motilor, pentru ca am gasit loc la Maramures unde imi doream mai mult sa ajung si asta e o mare bucurie . M-am inscris pe lista de transport, rezervare e facuta doar sa platesc putin mai tarziu si gata merg si eu cu voi
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: wonderland din Marţi, 09 Aprilie 2019, 05:43
Ciudat, ca zici ca ai prins loc, Gabriel! :blush:
11.03.2019
Nu mai sunt locuri disponibile.

O fi rămas formularul de rezervare deblocat, sau o mai fi renuntat cineva? :(
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: GabrielStanescu din Marţi, 09 Aprilie 2019, 09:11
Se pare ca am avut eu sansa sa se intample ce mi-am dorit. Cand dorintele sunt atat de puternice, poate totul ia cotur in jurul lor sa fie in indeplonite, ce sa zic.  Posibil sa fi renuntat cineva si sa se creeze un loc liber . Eu sunt incantat de locul unde merg acum pentru ca de mult am vrut sa vad Maramuresul, oamenii, locul ce-au creat, am inteles ca gatesc bine .
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: eClau din Marţi, 09 Aprilie 2019, 14:25
Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1.
2.
3.
4
......

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
9 Mirela M - urcare din Ploiesti
10. Elena K - Targu Mures
11.Mihaela. B. urcare din Ploiesti.
12. Marina Grecu Bucuresti
13. Diana V. - Bucuresti
14. Gabriel G.S. - Bucuresti
15. Claudia Z.- Tg. Mures

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
1. Mariana B
2. Cornelia M
3. Liviana P
4  Munteanu Culita
5 Mirela B
6.Costel S
7. Sandu C - cu urcare din Pascani
8. Cepalis S - cu urcare din Pascani
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: ionut piciorus din Sâmbătă, 13 Aprilie 2019, 09:35
Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1.
2.
3.
4
......

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
9 Mirela M - urcare din Ploiesti
10. Elena K - Targu Mures
11.Mihaela. B. urcare din Ploiesti.
12. Marina Grecu Bucuresti
13. Diana V. - Bucuresti
14. Gabriel G.S. - Bucuresti
15. Claudia Z.- Tg. Mures
16. Ionut Piciorus - Ploiesti

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
1. Mariana B
2. Cornelia M
3. Liviana P
4  Munteanu Culita
5 Mirela B
6.Costel S
7. Sandu C - cu urcare din Pascani
8. Cepalis S - cu urcare din Pascani
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: IgnatAndreea din Sâmbătă, 13 Aprilie 2019, 09:45
Bună ziua,
Detalii despre transport și un număr de telefon de la șofer când vor fi afișate? Voi urca din Sighișoara și trebuie să știu stația și ora. Mulțumesc!
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: wonderland din Duminică, 14 Aprilie 2019, 07:40
De obicei, cu 2-3 zile inaintea plecarii.
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: Borzan Corneliu din Miercuri, 17 Aprilie 2019, 22:06
 Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1. Corneliu Borzan - Sibiu
2.
3.
4
......

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
9 Mirela M - urcare din Ploiesti
10. Elena K - Targu Mures
11.Mihaela. B. urcare din Ploiesti.
12. Marina Grecu Bucuresti
13. Diana V. - Bucuresti
14. Gabriel G.S. - Bucuresti
15. Claudia Z.- Tg. Mures
16. Ionut Piciorus - Ploiesti

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
1. Mariana B
2. Cornelia M
3. Liviana P
4  Munteanu Culita
5 Mirela B
6.Costel S
7. Sandu C - cu urcare din Pascani
8. Cepalis S - cu urcare din Pascani
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: Sebastian din Sâmbătă, 20 Aprilie 2019, 13:59
Salutare dragilor !
Mai e cineva din Constanta care merge la aceasta excursie pt a ne uni fortele la drumul spre capitala ?
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: Sebastian din Sâmbătă, 20 Aprilie 2019, 14:03
Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1. Corneliu Borzan - Sibiu
2.
3.
4
......

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
9 Mirela M - urcare din Ploiesti
10. Elena K - Targu Mures
11.Mihaela. B. urcare din Ploiesti.
12. Marina Grecu Bucuresti
13. Diana V. - Bucuresti
14. Gabriel G.S. - Bucuresti
15. Claudia Z.- Tg. Mures
16. Ionut Piciorus - Ploiesti
17. Sebastian Pocora - Statia Petrom Aurel Vlaicu
18. Maria V. - Bucuresti

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
1. Mariana B
2. Cornelia M
3. Liviana P
4  Munteanu Culita
5 Mirela B
6.Costel S
7. Sandu C - cu urcare din Pascani
8. Cepalis S - cu urcare din Pascani
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: ElenaSimona din Duminică, 21 Aprilie 2019, 22:32
Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1. Corneliu Borzan - Sibiu
2.
3.
4
......

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
9 Mirela M - urcare din Ploiesti
10. Elena K - Targu Mures
11.Mihaela. B. urcare din Ploiesti.
12. Marina Grecu Bucuresti
13. Diana V. - Bucuresti
14. Gabriel G.S. - Bucuresti
15. Claudia Z.- Tg. Mures
16. Ionut Piciorus - Ploiesti
17. Sebastian Pocora - Statia Petrom Aurel Vlaicu
18. Maria V. - Bucuresti

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
1. Mariana B
2. Cornelia M
3. Liviana P
4  Munteanu Culita
5 Mirela B
6.Costel S
7. Sandu C - cu urcare din Pascani
8. Cepalis S - cu urcare din Pascani
9. Simona Elena A - cu urcare din Pascani (sau din com Cristesti mi-ar fi mai usor, vin din Tg Neamt)
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: Sanda Cimpeanu din Luni, 22 Aprilie 2019, 08:47
Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1. Corneliu Borzan - Sibiu
2. CRINA DIMA -PITESTI
3.
4
......

Multumesc!
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: lidia.Iasi din Luni, 22 Aprilie 2019, 18:14
Luati cu copy/paste toate cele 3 liste de transport, chiar daca va inscrieti doar pe una :)

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1. Corneliu Borzan - Sibiu
2. Crina Dima - Pitesti
3.
4
......

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
9 Mirela M - urcare din Ploiesti
10. Elena K - Targu Mures
11.Mihaela. B. urcare din Ploiesti.
12. Marina Grecu Bucuresti
13. Diana V. - Bucuresti
14. Gabriel G.S. - Bucuresti
15. Claudia Z.- Tg. Mures
16. Ionut Piciorus - Ploiesti
17. Sebastian Pocora - Statia Petrom Aurel Vlaicu
18. Maria V. - Bucuresti

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
1. Mariana B
2. Cornelia M
3. Liviana P
4  Munteanu Culita
5  Mirela B
6. Costel S
7. Sandu C - cu urcare din Pascani
8. Cepalis S - cu urcare din Pascani
9. Simona Elena A - cu urcare din Pascani (sau din com Cristesti mi-ar fi mai usor, vin din Tg Neamt)
10. Carmen Lazar
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: Bon Voyage din Miercuri, 24 Aprilie 2019, 15:35
Am rugamintea ca toti cei care urca din Bucuresti si inca nu s-au inscris pe lista de transport pina acum sa faca inscrierea pe microbuzul ce pleaca pe  traseul :
Bucuresti- Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Fiecare microbuz are 19 locuri si unul este deja plin.
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: Rodica Morariu din Miercuri, 24 Aprilie 2019, 20:12
Luati cu copy/paste toate cele 3 liste de transport, chiar daca va inscrieti doar pe una :)

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1. Corneliu Borzan - Sibiu
2. Crina Dima - Pitesti
3.
4
......

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
9 Mirela M - urcare din Ploiesti
10. Elena K - Targu Mures
11.Mihaela. B. urcare din Ploiesti.
12. Marina Grecu Bucuresti
13. Diana V. - Bucuresti
14. Gabriel G.S. - Bucuresti
15. Claudia Z.- Tg. Mures
16. Ionut Piciorus - Ploiesti
17. Sebastian Pocora - Statia Petrom Aurel Vlaicu
18. Maria V. - Bucuresti
19. Rodica Morariu

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
1. Mariana B
2. Cornelia M
3. Liviana P
4  Munteanu Culita
5  Mirela B
6. Costel S
7. Sandu C - cu urcare din Pascani
8. Cepalis S - cu urcare din Pascani
9. Simona Elena A - cu urcare din Pascani (sau din com Cristesti mi-ar fi mai usor, vin din Tg Neamt)
10. Carmen Lazar
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: Bon Voyage din Joi, 25 Aprilie 2019, 10:51
Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
9 Mirela M - urcare din Ploiesti
10. Elena K - Targu Mures
11.Mihaela. B. urcare din Ploiesti.
12. Marina Grecu Bucuresti
13. Diana V. - Bucuresti
14. Gabriel G.S. - Bucuresti
15. Claudia Z.- Tg. Mures
16. Ionut Piciorus - Ploiesti
17. Sebastian Pocora - Statia Petrom Aurel Vlaicu
18. Maria V. - Bucuresti
19. Rodica Morariu

Aceasta lista este completa ,va rog sa nu mai faceti inscrieri aici.
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: Bon Voyage din Joi, 25 Aprilie 2019, 16:12
Luati cu copy/paste toate cele 3 liste de transport, chiar daca va inscrieti doar pe una :)

Microbuz (19 + 1) cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1. Corneliu Borzan - Sibiu
2. Crina Dima - Pitesti
3. Monica B - urcare Sibiu
4. Maria G - urcare Sibiu
5. Nina M - urcare Bucuresti
6.Rodica R-urcare Bucuresti
7.Cristina M -urcare Bucuresti
......

Microbuz (19 + 1) cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
9 Mirela M - urcare din Ploiesti
10. Elena K - Targu Mures
11.Mihaela. B. urcare din Ploiesti.
12. Marina Grecu Bucuresti
13. Diana V. - Bucuresti
14. Gabriel G.S. - Bucuresti
15. Claudia Z.- Tg. Mures
16. Ionut Piciorus - Ploiesti
17. Sebastian Pocora - Statia Petrom Aurel Vlaicu
18. Maria V. - Bucuresti
19. Rodica Morariu

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
1. Mariana B
2. Cornelia M
3. Liviana P
4  Munteanu Culita
5  Mirela B
6. Costel S
7. Sandu C - cu urcare din Pascani
8. Cepalis S - cu urcare din Pascani
9. Simona Elena A - cu urcare din Pascani (sau din com Cristesti mi-ar fi mai usor, vin din Tg Neamt)
10. Carmen Lazar
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: IgnatAndreea din Sâmbătă, 27 Aprilie 2019, 17:02
Lumina Sfântă a Învierii Domnului să vă umple sufletul de liniște și multă sănătate! Sărbători fericite tuturor!
P. S. Aștept detalii despre transport. Urcare din Sighișoara 😉
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: wonderland din Luni, 29 Aprilie 2019, 11:31
Va doresc sa prindeti senin sa va bucurati deplin de vederea de pe Creasta Cocosului! Ca de horinca, dans si veselie sunt convinsa ca veti avea parte din plin.  Plus ca veti fi fermecati toate celelalte locuri incluse in program. Doar cand ma gandesc, regret ca nu voi fi cu voi. :smitten:
www.youtube.com/watch?v=_uxciN5SQ4M (http://www.youtube.com/watch?v=_uxciN5SQ4M#)
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: lidia.Iasi din Luni, 29 Aprilie 2019, 12:45
Hristos a inviat!
Sunt Lidia, insotitorul vostru de grup in Maramures. Eu voi pleca din Iasi cu un grup si ne vom intalni in Sacel, la pensiunea Lacramioara. V-am scris mai jos cateva informatii utile pentru aceasta excursie:
Pentru drum
1. Fiti punctuali. Va rog, respectati orele anuntate pentru plecare, inclusiv dupa opririle de pe drum.
2. Contactati soferii pentru conexiunile de pe traseu. Numarul lor va fi afisat pe forum, de agentie.
3. Sa va luati sendvisuri pentru ca nu stiu daca va fi timp pentru pranz la restaurant. Se va opri la benzinarie/popas pentru toaleta si pauzele regulamentare.  La pensiune veti ajunge in jur de ora 17.00 si vom avea cina la 19.30
PLECAREA DIN IASI ESTE LA ORA 8.00 - PARCAREA CARREFOUR MARKET (fosta Billa) DIN ZONA GARII. Nr meu este 0743 122214. Masinile sunt Ford Tranzit 8+1 IS-92-ADG si Opel Zafira IS-09-ZZM
Pentru conexiunile de pe traseu orele sunt: 9,30 Pascani, 9.45 Motca, 9.50 Cristesti.
PLECAREA DIN BUCURESTI VA FI ANUNTATA PE FORUM DE AGENTIE

Echipament necesar
Nu este o excursie cu multe drumetii dar daca optati sa urcati pe Creasta Cocosului aveti nevoie de bocanci, pantaloni lejeri, haina de ploaie, sapca, rucsacel pentru apa si gustari. La Cascada Cailor se poate merge si cu un adidas bun, cu talpa antiderapanta. In rest optati pentru tinute lejere pentru ca vom fi plecati cam toata ziua si nu uitati sa va luati si ceva mai gros de imbracat, o haina de protectie pentru vant si ploaie.
Costum de baie si slapi (pensiunea are piscine si ciubere cu apa sarata)

Mese
Micul dejun si cina sunt incluse in pachetul turistic si sunt fixe. Pentru pranz:
Joi e bine sa aveti niste sendvisuri cu voi. Putem vorbi la pensiune sa pregateasca. Veti avea timp liber la Sapanta, unde puteti cumpara niste placinte sarate bune.
Vineri vom lua pranzul la o gospodarie din Breb (40 lei cu horinca si bere cu tot) dar va fi in jur de ora 15.00, dupa ce coboram de pe Creasta Cocosului.
Sambata se poate cumpara meniu grill in statia finala a mocanitei, Paltinu, unde vom poposi 1 ora si 30 min. Daca doriti altceva trebuie sa va luati la pachet.

Tarife obiective turistice
Plimbarea cu Mocanita – 59 lei. Rezervarea este pentru ziua de sambata, 4 mai.
Telescaun Borsa( pentru Cascada Cailor) – 30 lei (urcare+coborare)
Cimitirul vesel din Sapanta – 5 lei
Casa memorial Stan Ioan Patras – 3 lei
Muzeul satului Maramuresean – 4 lei
Memorialul durerii din Sighet – 10 lei

Sarbatori frumoase in continuare!
Drum bun si sa ne vedem cu multa veselie si voie buna!
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: Dana T din Luni, 29 Aprilie 2019, 12:58
Pentru cei care vin din Ploiesti propun sa stabilim plecarea din parcarea Metro pentru ca la Petrom se lucreaza si stiu ca se intra mai greu. O sa.l sun maine si pe Bogdan, soferul nostru, sa vedem cum zice si el. Sarbatori linistite in continuare si sa va odihniti acum ca avem de treaba in Maramu'  :dance: :dance: :dance:
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: admin din Marţi, 30 Aprilie 2019, 06:11
INFORMATII TRANSPORT:

MICROBUZ 1  19 locuri
Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel  Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de stafia de metrou Aurel Vlaicu

Plecare 01.05.2019 din Bucuresti,ora 06:00

Nume si nr de telefon sofer: BOGDAN  TEL 0753/878454
Nr masina : B 784 NEW


MICROBUZ 2 19 locuri

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.

Plecare 01.05.2019 din Bucuresti, ora 06:00

Nume si nr de telefon sofer: DAN 0736/644276
Nr masina : B 584NEW
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: Dana T din Marţi, 30 Aprilie 2019, 12:40
Am vorbit acum cu Bogdan, pentru cei care ne urcam din Ploiesti ramane ora 7-7.10 de la Petromul de langa Metro.
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: Vis din Marţi, 30 Aprilie 2019, 14:42
Fiecare are 19 locuri, in cel de aurel vlaici sunt 18 pe lista, deci as ocupa ultimul loc. E bine asa?

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1. Corneliu Borzan - Sibiu
2. Crina Dima - Pitesti
3.
4
......

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
9 Mirela M - urcare din Ploiesti
10. Elena K - Targu Mures
11.Mihaela. B. urcare din Ploiesti.
12. Marina Grecu Bucuresti
13. Diana V. - Bucuresti
14. Gabriel G.S. - Bucuresti
15. Claudia Z.- Tg. Mures
16. Ionut Piciorus - Ploiesti
17. Sebastian Pocora - Statia Petrom Aurel Vlaicu
18. Maria V. - Bucuresti
19. Vistiana Long

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel                   
1. Mariana B
2. Cornelia M
3. Liviana P
4  Munteanu Culita
5  Mirela B
6. Costel S
7. Sandu C - cu urcare din Pascani
8. Cepalis S - cu urcare din Pascani
9. Simona Elena A - cu urcare din Pascani (sau din com Cristesti mi-ar fi mai usor, vin din Tg Neamt)
10. Carmen Lazar
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: lidia.Iasi din Marţi, 30 Aprilie 2019, 15:07
Vistiana, ai luat o lista mai veche. Asta era ultima lista:

Microbuz (19 + 1) cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1. Corneliu Borzan - Sibiu
2. Crina Dima - Pitesti
3. Monica B - urcare Sibiu
4. Maria G - urcare Sibiu
5. Nina M - urcare Bucuresti
6.Rodica R-urcare Bucuresti
7.Cristina M -urcare Bucuresti

Microbuz (19 + 1) cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
9 Mirela M - urcare din Ploiesti
10. Elena K - Targu Mures
11.Mihaela. B. urcare din Ploiesti.
12. Marina Grecu Bucuresti
13. Diana V. - Bucuresti
14. Gabriel G.S. - Bucuresti
15. Claudia Z.- Tg. Mures
16. Ionut Piciorus - Ploiesti
17. Sebastian Pocora - Statia Petrom Aurel Vlaicu
18. Maria V. - Bucuresti
19. Rodica Morariu

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel   
PLECAREA LA ORA 8.00 - PARCAREA CARREFOUR MARKET (fosta Billa) DIN ZONA GARII. Nr meu este 0743 122214. Masinile sunt Ford Tranzit 8+1 IS-92-ADG si Opel Zafira IS-09-ZZM         
1. Mariana B
2. Cornelia M
3. Liviana P
4  Munteanu Culita
5  Mirela B
6. Costel S
7. Sandu C - cu urcare din Pascani
8. Cepalis S - cu urcare din Pascani
9. Simona Elena A - cu urcare din Pascani (sau din com Cristesti mi-ar fi mai usor, vin din Tg Neamt)
10. Carmen Lazar
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: Vis din Marţi, 30 Aprilie 2019, 17:41
Dap, am.vazut ce mi-a convenit mai bine!😉

Microbuz (19 + 1) cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1. Corneliu Borzan - Sibiu
2. Crina Dima - Pitesti
3. Monica B - urcare Sibiu
4. Maria G - urcare Sibiu
5. Nina M - urcare Bucuresti
6.Rodica R-urcare Bucuresti
7.Cristina M -urcare Bucuresti
8. Vistiana - București

Microbuz (19 + 1) cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
9 Mirela M - urcare din Ploiesti
10. Elena K - Targu Mures
11.Mihaela. B. urcare din Ploiesti.
12. Marina Grecu Bucuresti
13. Diana V. - Bucuresti
14. Gabriel G.S. - Bucuresti
15. Claudia Z.- Tg. Mures
16. Ionut Piciorus - Ploiesti
17. Sebastian Pocora - Statia Petrom Aurel Vlaicu
18. Maria V. - Bucuresti
19. Rodica Morariu
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: costi31 din Marţi, 30 Aprilie 2019, 20:34
Microbuz (19 + 1) cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1. Corneliu Borzan - Sibiu
2. Crina Dima - Pitesti
3. Monica B - urcare Sibiu
4. Maria G - urcare Sibiu
5. Nina M - urcare Bucuresti
6.Rodica R-urcare Bucuresti
7.Cristina M -urcare Bucuresti
8. Vistiana - BucureștiMicrobuz (19 + 1) cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
9 Mirela M - urcare din Ploiesti
10. Elena K - Targu Mures
11.Mihaela. B. urcare din Ploiesti.
12. Marina Grecu Bucuresti
13. Diana V. - Bucuresti
14. Gabriel G.S. - Bucuresti
15. Claudia Z.- Tg. Mures
16. Ionut Piciorus -Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel   
PLECAREA LA ORA 8.00 - PARCAREA CARREFOUR MARKET (fosta Billa) DIN ZONA GARII. Nr meu este 0743 122214. Masinile sunt Ford Tranzit 8+1 IS-92-ADG si Opel Zafira IS-09-ZZM         
1. Mariana B
2. Cornelia M
3. Liviana P
4  Munteanu Culita
5  Mirela B
6. Costel S
7. Sandu C - cu urcare din Pascani
8. Cepalis S - cu urcare din Pascani
9. Simona Elena A - cu urcare din Pascani (sau din com Cristesti mi-ar fi mai usor, vin din Tg Neamt)
10. Carmen Lazar
17. Sebastian Pocora - Statia Petrom Aurel Vlaicu
18. Maria V. - Bucuresti
19. Rodica Morariu
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: costi31 din Marţi, 30 Aprilie 2019, 21:05
Microbuz (19 + 1) cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
9 Mirela M - urcare din Ploiesti
10. Elena K - Targu Mures
11.Mihaela. B. urcare din Ploiesti.
12. Marina Grecu Bucuresti
13. Diana V. - Bucuresti
14. Gabriel G.S. - Bucuresti
15. Claudia Z.- Tg. Mures
16. Ionut Piciorus - 17. Sebastian Pocora - Statia Petrom Aurel Vlaicu
18. Maria V. - Bucuresti
19. Rodica Morariu
Microbuz (19 + 1) cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel
Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu
1. Catalina D.
2. Camelia M.
3. Ignat Andreea, Sighișoara
4. Dana T - urcare din Ploiesti
5. Daniela D. - urcare din Ploiesti
6.Onix
7.Liliana V.
8 OLARU COSTEL cu urcare din Brasov
9 Mirela M - urcare din Ploiesti
10. Elena K - Targu Mures
11.Mihaela. B. urcare din Ploiesti.
12. Marina Grecu Bucuresti
13. Diana V. - Bucuresti
14. Gabriel G.S. - Bucuresti
15. Claudia Z.- Tg. Mures
16. Ionut Piciorus - 16. Ionut Piciorus - Ploiesti
17. Sebastian Pocora - Statia Petrom Aurel Vlaicu
18. Maria V. - Bucuresti
19. Rodica Morariu
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: costi31 din Marţi, 30 Aprilie 2019, 22:38
Lidia scuze...am trecut doar ce trebuia dupa multe incercari si net cazut  :D

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Iasi - Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel   
PLECAREA LA ORA 8.00 - PARCAREA CARREFOUR MARKET (fosta Billa) DIN ZONA GARII. Nr meu este 0743 122214. Masinile sunt Ford Tranzit 8+1 IS-92-ADG si Opel Zafira IS-09-ZZM         
1. Mariana B
2. Cornelia M
3. Liviana P
4  Munteanu Culita
5  Mirela B
6. Costel S
7. Sandu C - cu urcare din Pascani
8. Cepalis S - cu urcare din Pascani
9. Simona Elena A - cu urcare din Pascani (sau din com Cristesti mi-ar fi mai usor, vin din Tg Neamt)
10. Carmen Lazar 
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: costi31 din Marţi, 30 Aprilie 2019, 22:45

Microbuz (19 + 1) cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca - Sacel
Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.
1. Corneliu Borzan - Sibiu
2. Crina Dima - Pitesti
3. Monica B - urcare Sibiu
4. Maria G - urcare Sibiu
5. Nina M - urcare Bucuresti
6.Rodica R-urcare Bucuresti
7.Cristina M -urcare Bucuresti
8. Vistiana - București
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: costi31 din Marţi, 30 Aprilie 2019, 22:58
Celalalt microbuz . Microbuz (19 + 1) cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Sacel este plin ...
Deci a mai ramas acesta pana maine ... Va doresc o vacanta faina ! asa ca de la un coleg la altul restul faceti voi ... :bow:   *|* :yeah:
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: Onix din Luni, 06 Mai 2019, 15:05
Buna ziua, tuturor ! Încă o excursie reusită marca Singles Camp ! Temperatura a fost încălzită de voie bună, iar norii s-au speriat de hohotele noastre de râs. Important este că ne-au lăsat să facem traseul montan, să vizităm ceea ce ne-am propus, restul sunt doar amintiri plăcute..... :flori:
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: wonderland din Marţi, 07 Mai 2019, 08:16
Pana puneti voi fotografii si impresii, am gasit eu pe net o imagine cu Cimitirul Vesel, noaptea. In noaptea de Inviere, cred. Mi s-a parut speciala, oricum diferita de imaginea cu care suntem obisnuiti.

(https://scontent.fias1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/12191002_754714564633872_1604230313209709428_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_ht=scontent.fias1-1.fna&oh=e18d2c2e0d3fe322331b7d30ffebe30b&oe=5D77F3F3)
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: Onix din Miercuri, 08 Mai 2019, 08:21
Eu astept cu nerabdare pozele Lidiei, am ramas fara baterie la telefon  :angel:
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: lidia.Iasi din Miercuri, 08 Mai 2019, 12:46
  :thumbup: Am trimis pe email albumul cu fotografiile facute de mine. Daca nu ati primit, transmiteti-mi adresa voastra. Email-ul meu este  lidiamandache5@gmail.com
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: lidia.Iasi din Miercuri, 08 Mai 2019, 13:54
"Muzeul Tarancii Romane" din Dragomiresti se afla intr-o casa traditionala veche, construita din lemn intre 1720-1721. In fata casei se afla pomul cu oale, simbol ca acolo se afla o fata de maritat. in casa a locuit pana la moarte gazda Ileana Chisului (74 ani), Desi era femeie faina, se zice ca a ramas femeie nemaritata pentru ca barbatul ei nu s-a nascut, asa ca oala rosie sta si astazi in curte in varful pomului cu oale. Povestea asta si multe altele pline de umor ni le-a spus Maria Zubascu, localnica si ghid al muzeului
(http://i65.tinypic.com/2m2waih.jpg)
(http://i65.tinypic.com/spdqvd.jpg)
Muzeul din Ansamblul Manastirii Barsana
(http://i68.tinypic.com/apaa0g.jpg)
Casa memoriala Stan Ioan Patras, creatorul celebrelor cruci vesele de la Sapanta, faimoase in toata lumea.
(http://i68.tinypic.com/2mysr9v.jpg)
(http://i67.tinypic.com/zwl16c.jpg)
(http://i66.tinypic.com/98xevl.jpg)
Dumitru Pop a fost ucenicul lui Stan Ioan Patras si duce mai departe traditia crucilor de la Sapanta. Ca si mentorul sau, este un artist complex: sculptor, pictor si poet. Cei care au ramas sa stea de vorba cu el am vazut ca nu ar mai fi vrut sa plece. Mi-a placut proiectul pe care il are in lucru, crearea muzeului in aer liber cu tema " Crucile fara morminte" destinat conservarii crucilor vechi create de Stan Ioan Patras si care nu mai pot fi puse in cimitir
(http://i65.tinypic.com/2up5z88.jpg)
Cimitirul Vesel din Sapanta a fost declarat cel mai important cimitir din Europa si al doilea din lume, dupa Valea Regilor
(http://i66.tinypic.com/15fhpwk.jpg)


Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: costi31 din Miercuri, 08 Mai 2019, 14:56
Ce comica-i ideea aia cu oalele , ca un soi de Singles Club ...  :2funny:
Multumim Lidia , frumoase amintiri !  :smitten:
Titlu: Re: De 1 Mai minivacanta in Maramures! 1 - 5 mai 2019
Scris de: Onix din Miercuri, 08 Mai 2019, 19:32
Am primit ! Multumim frumos Lidia !  Superbe imagini !!!  :flori: