Mesaje Recente

Pagini: [1] 2 3 ... 10
1
In legatura cu aceasta excursie, s-au trimis in data de 02 iunie si 03 iunie 2020, Email-uri din agentie tuturor celor rezervati, solicitandu-se un raspuns in termen maxim de 10 zile.  In conditiile in care pana la expirarea celor 10 zile nu se primeste raspuns, se trage concluzia ca persoana respectiva nu mai are nici un interes pentru excursie. Orice raspuns sau cerere ulterioara venite din partea celor care nu au raspuns in termen, sunt tardive, agentia actionand pentru rezolvare doar pentru cei care si-au comunicat decizia.

Daca NU ati primit mesajul Email in inbox, cautati-l in SPAM, iar daca nu este nici acolo, luati legatura cat mai urgent cu putinta in agentie pt retransmiterea Email-ului, iar daca doriti o solutionare optima trimiteti raspunsul pana la data de 13 iunie 2020.  Email agentie: office@bonvoyagesibiu.ro
2
In legatura cu aceasta excursie, s-au trimis in data de 25 iunie 2020 Email-uri din agentie tuturor celor rezervati, solicitandu-se un raspuns in termen maxim de 10 zile. Foarte curand acest termen trece, iar din agentie am aflat ca 3 persoane nu au raspuns in nici un fel. In conditiile in care pana la expirarea celor 10 zile nu se primeste raspuns, se trage concluzia ca persoana respectiva nu mai are nici un interes pentru excursie. Orice raspuns sau cerere ulterioara venite din partea celor care nu au raspuns in termen, sunt tardive, agentia actionand pentru rezolvare doar pentru cei care si-au comunicat decizia.

Pentru cele 3 persoane: daca NU ati primit mesajul Email in inbox, cautati-l in SPAM, iar daca nu este nici acolo, luati legatura cat mai urgent cu putinta in agentie pt retransmiterea Email-ului, iar daca doriti o solutionare optima trimiteti raspunsul pana la data de 5 iunie 2020.  Email agentie: office@bonvoyagesibiu.ro
3
Aceasta excursie a intrat in CONSULTARE. O sa primiti in cursul zilei de astazi, 03.06 un mesaj din agentie cu posibilitati/variante. Termenul de raspuns in cazul acestei actiuni este de 5 ZILE. Daca nu primim in aceste 5 zile un raspuns, intelegem ca nu mai sunteti interesati de aceasta actiune, deci nu vom intreprinde nici un demers. Orice este ulterior acestui termen se solutioneaza cf contract si conditii.

Daca nu ati primit pana in seara zilei de 03 iunie un mesaj din agentie, cautati mai intai in SPAM, iar daca nu este nici acolo, scrieti urgent agentiei pentru a vi se retransmite si a avea timpul necesar raspunsului. Email agentie: office@bonvoyagesibiu.ro
4
Subiecte generale / Re: Comunicam prin muzica
« Ultimul mesaj de costi31 Marţi, 02 Iunie 2020, 15:28 »
5
Subiecte generale / Re: Comunicam prin muzica
« Ultimul mesaj de costi31 Marţi, 02 Iunie 2020, 14:38 »
Bună Alis, este cantautoare, probabil de la fumat are vocea asta...pe care o iubesc  :giggle: :love:
E o scrisoare de dragoste in vremea pandemiei  :bow:
6
Subiecte generale / Re: Comunicam prin muzica
« Ultimul mesaj de wonderland Marţi, 02 Iunie 2020, 12:04 »
7
Subiecte generale / Re: Comunicam prin muzica
« Ultimul mesaj de wonderland Marţi, 02 Iunie 2020, 10:34 »
o nebunie de melodie. Am ascultat-o de ceva ori de când am dat de ea.
Doar că am o dilemă: Michelle Gurevich e o ea?

https://www.youtube.com/watch?v=NqGQIO2m3YQ
8
Da, bre... Dacă o fată delicată cum e cartex pățește așa, zic să vă asigurați înainte de a viziona filmul.
9
Suntem acum in faza de consultare pentru aceasta actiune. Urmeaza ca agentia sa transmita fiecarui rezervat, astazi sau maine, un Email cu solutia propusa.
10
La Sânpetru am ajuns prima oară cu un grup Singles Camp anul trecut, pentru o plimbare pe Dealul Cetății. Rezervația se găsește la marginea comunei și, așa cum spuneam în descrierea acțiunii, este cunoscută doar de localnici și ferită de turismul de masă. Este locul unde eu prefer să merg în orice anotimp, mai ales când vremea sau timpul nu îmi permit drumeții mai lungi.
Îmi plac vederile panoramice și nu mă plicitisesc niciodată aici, găsesc mereu un detaliu nou. În weekenduri, când vremea este bună, iubitorii de parapantă vin să se inițieze aici, înălțimea mai joasă și absența curenților puternici de aer permițându-le să se antreneze în siguranță.
 Și grupul de anul trecut s-a simțit bine și mă bucur că vom reveni la Sânpetru, de data aceasta cu mai mult răgaz.

Sânpetru este locul perfect pentru a evada în natură, fiind ușor accesibil – doar 5 km de la gara din Brașov.  Practic, pensiunea se găsește la intrarea în comună dinspre Brașov și are o grădină generoasă, numai bună pentru vremurile astea în care simțim cu toții nevoia să stăm cât mai mult afară.
De altfel , Sânpetru face parte din zona metropolitană și sunt mulți brașoveni care s-au mutat aici pentru aerul curat, liniște.
Este o așezare întemeiată de coloniștii germani la începutul secolului al XIII-lea și acest lucru se observă la tot pasul. Străzile sunt largi, casele îngrijite și au în mare parte o zonă verde în față. Biserica evanghelică este acum în reparații, nu se vizitează, însă foarte aproape este biserica fortificată din Hărman și, tot în zonă, biserica fortificată de la Prejmer, aflată în patrimoniul  UNESCO, pe care le-am vizitat de mai multe ori cu grupurile noastre.

 Uitați câteva fotografii cu grupul de anul trecut și câteva pe care le-am făcut acum câteva zile.
Așa-i că e fain la noi..?  :)

Și un apus superb, surprins de publicația La Pas prin Brașov

Pagini: [1] 2 3 ... 10