Prima “caramida” la proiect s-a pus in 2008, cand am inceput sa lucram la partea conceptuala. A devenit activ in februarie 2010, iar prima actiune in spatiu real a avut loc in 9-11 aprilie 2010, la Sibiel, unde au participat 25 membri.

Au trecut prin acest proiect in jur de 15.000 de persoane, din care active in jur de 5.000. Activ inseamna ca a scris pe forum sau a participat la actiuni sau la amandoua.

S-au desfasurat pana acum in jur de 500 de actiuni, drumetii la munte, evenimente, circuite, sejururi. Puteti citi despre o parte din acestea pe forum la Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre. Veti gasi acolo impresiile participantilor si veti intelege starea de spirit si atmosfera care caracterizeaza actiunile noastre.

Pentru a va familiariza cu noi puteti incepe prin a citi Forumul. Veti gasi acolo multe articole interesante, sunt adunate gandurile si intrebarile celor care au trecut sau mai sunt aici.

Tinta acestui proiect este socializarea in conditii de grup a celor single. Nu este doar o participare la excursii si vacante ci si un mod, o posibilitate de a cunoaste persoane noi, de a-ti largi aria de prieteni si cunostinte. In fiecare excursie sau vacanta se formeaza noi si noi legaturi, lumea pleaca acasa mai bogata…

Daca dupa inscriere vine un moment in care nu mai sunteti single, avem rugamintea sa anuntati acest lucru, pt a va scoate din baza de date si a va sterge contul de user de pe forum (acest lucru o puteti face si d-voastra oricand).