Argumente


Pentru o persoana deschisa si sociabila, reusita unei vacante sau a unei iesiri de week-end depinde foarte mult de compania de calatorie. Nu sunt suficiente serviciile turistice, mai este nevoie de inca ceva. Acel CEVA il adaugam noi, acela este ingredientul care da succesul actiunilor noastre.

Calatoriile bucura si apropie oamenii si in acelasi timp sunt o poarta catre noi prietenii. Clipele petrecute in intimitatea grupului de vacanta indeparteaza de ganduri, de probleme, de ganduri, va scot pentru cateva zile din bula de monotonie si rutina.

Singles Camp&Travel a ajuns in cei 12 ani de cand s-a nascut, la peste 8.000 de membri activi, la peste 1.000 de excursii si evenimente desfasurate, la sute si sute de prieteni si la zeci de cupluri fericite, asta chiar daca nu este un club matrimonial.

Este foarte greu ca single sa gasesti o atmosfera vesela si destinsa intr-un grup eterogen, in care sunt si familii si copii, si bunici si catei. De aceea s-a creat acest cadru de vacante, de iesiri in natura, de petreceri, pentru ca lumea sa se simta in largul ei.

Multi au gasit cu bucurie si incantare ceea ce am creat noi aici, trebuie insa spus insa ca acest cadru de socializare in vacanta nu se potriveste oricui. Tot ceea ce gandim noi in construirea unei actiuni se adreseaza unui anumit profil, nu este ceva general. De aceea o persoana care nu este in profil nu va gasi aici ceva potrivit, poate fi atfel in disconfort sau si mai rau, poate deranja pe ceilalti. De aceea explicam de la inceput, filtram inainte si pe parcurs, pentru a ne asigura ca cei care participa sunt in profilul celorlalti mii de membri.

Este foarte greu de descris si explicat ce atmosfera minunata se creaza in grupuri. Cu cata bucurie oamenii asteapta urmatoarea actiune, si urmatoarea, si urmatoarea. Sunt multi care vin de peste 10 ani cu noi, iar asta explica multe. Des am auzit: „Singles Camp produce dependenta”. Da, dar o dependenta frumoasa, din care va legeti cu prieteni si amintiri minunate.