Card vacanta


Plata cu card de vacanta

 Incepand cu data de 30 martie 2022, acceptam plata cu carduri de vacanta (nu si cu tichete) emise de EDENRED, SODEXO, UP ROMANIA.

 Reguli si conditii - pe care va rugam sa le parcurgeti in totalitate, pt ca prin rezervare si plata cu acest instrument, vor fi considerate ca acceptate.

 Explicatii. Cardurile de vacanta sunt instrumente de plata ce pot servi la achitarea serviciilor turistice sau a pachetelor de vacanta, EXCLUSIV in Romania.

 Cardul de vacanta este nominal si netransmisibil, asta inseamna ca beneficiarul vacantei poate sa fie DOAR titularul acestuia. Nu puteti plati pentru alte persoane, cum nici alte persoane nu pot achita pentru d-voastra, prin intermediul acestui instrument.

 Cu cardul de vacanta se pot achita doar excursii interne (deci exclus vacante in afara Romaniei)

 Rezervarile efectuate pot fi platite integral sau partial, cu cardul de vacanta, prin link de plata Netopia.

 Bon Voyage srl Sibiu nu se face responsabila pentru situatia in care turistul renunta la rezervarea/rezervarile achitate si confirmate, prin cardul de vacanta si nici daca la receptie se prezinta alte persoane decat cele care au achitat cu cardul de vacanta.

 Politica de retur. Cazarile rezervate si achitate cu card de vacanta / link de plata, conform legii, nu permit anulare sau modificare. Deci rezervarile achitate cu cardul de odata ce sunt confirmate nu se mai pot anula si returna banii incasati, penalizarea fiind de 100% conform legii. In situatia unei incasari cu card de vacanta,  in conditii de overbooking, se va oferi o alternativa de inscriere la alta excursie.

 Modalitatea de plata cu card de vacanta este o tranzactie online care se efectueaza prin MobilPay (NETOPYA SISTEMS), tranzactii garantate de Visa si Mastercard.

 Tehnic se parcurg urmatorii pasi:

·        la achitare selectati plata cu card, tip de vacanta

·        la accesare plata, vi se deschide o interfata NETOPIA, unde vi se solicita: numarul de card, numele detinatorului, luna si anul de expirare si codul CVC (il gasiti pe spatele cardului, este format din 3 cifre). Deci exact acelasi traseu de plata ca si la un card obisnuit

·        dati click pe „platesc in siguranta” si apare o noua interfata Netopia, in care pt siguranta, la prima plata vi se vor solicita: adresa de Email si numarul de telefon

Ce trebuie stiut si inteles este ca sistemul de plata este independent de agentia de turism, fiind un modul securizat, pus la dispozitie de o companie specializata. Nu putem sa va oferim asistenta tehnica la plata, pentru ca nu avem acces la setari ci doar la panoul de operatiuni desfasurate. Pentru probleme de plati va puteti adresa companiei care ofera cardurile de vacanta si NETOPIA System.

Noi am verificat sistemul, s-au facut teste, totul functioneaza. Este important sa parcurgeti cu rabdare si atentie pasii de plata.