Transfer destinatie


Scurt ghid de indrumare in special pentru cei noi.

O prima explicatie, referitoare la transportul in cazul excursiilor interne: Singles Camp este o actiune nationala, la excursiile si vacantele noastre participa persoane din toata tara, vin oameni si din Baia Mare si din Craiova si din Constanta, nu doar din Bucuresti sau din Sibiu (cum gresit inteleg unii…). In general grupurile sunt de mici dimensiuni (8 – 30) incercand prin asta sa asiguram o atmosfera de intimitate, socializarea nefiind posibila in harmalaia generata de autocare pline. Este mult mai comod si placut sa calatoresti intr-un grup de vacanta redus, dar acest lucru are, ca orice lucru bun si dezavantaje: organizarea in grupuri de mici dimensiuni, la care participantii vin din diferite zone ale tarii, nu permite intotdeauna posibilitatea unui transport grupat, organizat.

Transport auto in grupaj – cu parteneri de calatorie

SC&T00002

In situatia excursiilor care nu au transport organizat, sau a caror trasee de microbus/autocar, nu trec prin sau aproape de localitatea din care veniti, va recomandam sa gasiti pe forum parteneri de calatorie. Este mai simplu si usor decat credeti:

  • autentificati-va pe forum (este necesar sa aveti un cont de utilizator)
  • intrati pe topicul excursiei la care v-ati inscris
  • prezentati-va, spunand de unde veniti si daca doriti sa va ia cineva din zona sau daca v-ati decis sa calatoriti cu masina si sunteti dispusi sa mai luati pe cineva.
  • urmariti forumul, daca apare cineva si luati legatura cu persoana respectiva

Intercationand pe forum, alegand sa calatoriti impreuna cu altii, aveti un prim contact cu ceillati participanti.

Transport organizat cu microbuzul sau autocarul

SC&T00003

Acolo unde specificam ca transportul este inclus in tarif sau in situatia excursiilor la care informam ca organizam transport colectiv cu microbuzul/autocarul, aveti posibilitatea sa beneficiati de aceasta forma de transport. Cu conditia evident, sa va aflati pe traseul parcurs de microbuz sau daca va este usor sa va conectati la acesta. Iata cum se procedeaza:

  • autentificati-va pe forum (este necesar sa aveti un cont de utilizator)
  • intrati pe topicul excursiei la care v-ati inscris
  • pe lista de transport deschisa, adaugati-va numele si initiala prenumelui. Pentru aceasta: luati cu copy/paste ULTIMA lista de pe topic si dupa ce o „lipiti” pe fereastra de raspuns, adaugati-va pe tabel.

Precizari: NU scrieti agentiei, nici pe insotitorul de grup, nu sunati, nu rugati pe nici unul dintre acestia si nici pe alti participanti sa va adauge pe lista. Va reamintesc conditia de participare ca membru  SC&Travel: „cunostiinte de calculator care sa dea posibilitatea comunicarii si informarii asupra actiunilor pe care le desfasuram”.

Numarul auto, numele soferului si numarul sau de telefon se afiseaza DOAR pe forum. Nu asteptati Email sau telefon pentru aceasta informare, ci verificati forumul.

Daca sunteti inscrisi, luati-va toate masurile de siguranta pentru a ajunge inainte de ora comunicata pentru plecare, pentru ca riscati sa pierdeti transportul, iar vina va apartine in exclusivitate.

Transport cu avionul

SC&T00001

Programul de zbor si ora de intalnire sunt specificate pe site, in prezentarea excursiei si pe forum, pe pagina destinata actiunii in cauza. Orarul de zbor poate suferi modificari, de aceea trebuie sa urmariti periodic, sau prin „Notificare” comunicarile noastre de pe forum. Imediat ce primim de la compania aeriana, o astfel de instintare, o si postam pe forum si pentru a nu aparea confuzii, facem modificari si in program.

Nu va bazati pe anuntari Email, sau telefonice, informatia va aparea DOAR pe forum, platforma noastra de comunicare.

Precizari: Luati-va toate masurile de siguranta pentru a ajunge la ora de intalnire comunicata, pentru ca orice decurge din intarzierea d-voastra, va este atribuit in totalitate. Nici agentia, nici insotitorul de grup nu sunt raspunzatori pentru pierderea avionului si deci nu au de ce sa suporte financiar ceea ce creaza o astfel de situatie.

Verificati inainte de plecarea pe aeroport daca nu cumva ati uitat documentele de identificare necesare formalitatilor de imbarcare (carte de identitate sau pasaport acolo unde se cere). Biletele de zbor si asugurarile incheiate va vor fi inmanate de insotitorul de grup.

Atentie la greutatea maxim admisa de compania de zbor, asigurati-va de asemenea ca in bagajul de mana nu aveti obiecte care nu sunt permise in cabina (lichide, paste, creme, obiecte ascutite, spray-uri etc).