Acord folosire date personale


Va asiguram ca prelucrarea datelor cu caracter personal se va realiza cu respectarea prevederilor Regulamentului nr.679/2016 adoptat de Parlamentul European și Consiliul Uniunii Europene pentru aprobarea normelor privind protecţia în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal, precum şi a normelor referitoare la libera circulaţie a acestui tip de date cu caracter personal.

Bifand casuta din dreptul "Sunt de acord cu termenii si conditiile, cu Politica de confidentialitate si cu folosirea datelor cu caracter personal", inteleg si declar că am luat cunoștință despre politica de protecție a datelor cu caracter personal prelucrate de Agentia Turistica Bon Voyage Sibiu, exprimandu-mi opțiunea cu privire la prelucrarea datelor personale, după cum urmează:

1. Sunt de acord ca Bon Voyage srl Sibiu să utilizeze adresa mea de e-mail, pentru transmiterea de corespondență de tip newsletter pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte speciale și informații ale clubului Singles Camp.

2. Sunt de acord ca Bon Voyage srl Sibiu să utilizeze datele mele personale, pentru intocmirea facturilor, contractelor, documentelor de plecare intr-o excursie, pentru rezervari de zboruri, rezervari hoteliere, intrari la obiective turistice, servicii optionale.  

3. Sunt de acord ca Bon Voyage să utilizeze datele mele personale pentru a fi contactat și pentru a primi informații referitoare la excursiile la care m-am inscris si am rezervat.