Gigi Cindea


 

Sunt mare iubitor de natura, de drumetii, de calatorii. Imi place istoria, geografia, pictura si muzica de calitate. Am fost inginer specializat in armament greu, manager de vanzari si marketing si mai tarziu de logistica. Intamplarea m-a adus in domeniul turismului si astfel am transformat o pasiune in job.

Cu experienta de la Global Cynergies, cea mai mare agentie transnationala de turism corporate din lume, am creat si lansat in 2009 conceptul Singles Camp® – excursii si evenimente pentru persoane singure. De atunci sunt dedicat 100% acestui proiect. Am gandit, organizat, insotit, ghidat peste 250 de grupuri. Sunt un tip foarte sociabil, mi plac foarte mult oamenii asa ca ma simt grozav de bine in grup.

Telefon: 0040.745.106501. Am rugamintea si intelegerea de a fi sunat doar in situatii speciale, urgente. Nu pentru intrebari despre rezervari, proportia barbati/femei, varsta participantilor etc. Chiar daca sunt persoana care coordoneaza proiectul Singles Camp, sunt multe lucruri care nu tin de mine si nu le cunosc. Rezervarile se fac in agentie, nu stiu proportia femei/barbati la o actiune pentru ca la fel, datele sunt in agentie si nu avem situatii de varsta a participantilor, pentru ca nu cerem nimanui sa ne spuna varsta. In plus sunt plecat foarte mult timp din tara, in zone cu diferente mari de fus orar, astfel incat este posibil ca pentru o intrebare la care nu va pot da nici o lamurire, sa fiu trezit in miezul noptii. Pe site, cu rabdare si un pic de timp, daca sunteti real interesati de proiectul nostru, gasiti explicate foarte multe lucruri. Va multumesc pentru intelegere .