Gabi Lala


Sunt un pasionat de tot ceea ce înseamnă turism, natură, munți, ape, trasee turistice, ecologie, iar de mai bine de 20 ani sunt implicat în drumeții, experiențe de neuitat pentru călători, pentru suflet și trup. Sunt din Brăila am 40 de ani.

Am terminat Facultatea de Știinte Economice din Craiova-specializarea Marketing…DECI SUNT ECONOMIST, am finalizat Școala Postliceală Edmond Nicolau-specializarea Agent turism/ghid turistic…DECI SUNT GHID  ! Posed atestat de ghid de turism nr 5434 eliberat de Autoritatea Națională pentru Turism.

Am înființat în 1999 Asociația Clubul de Turism Proilavia din Brăila  …și am realizat multe proiecte locale,naționale și europene în diverse domenii-educație, cultură, artă, ecologie, turism, antreprenoriat, rural, proiecte sociale. În perioada 2000-2008 am participat la Campionatul Național de Turism Sportiv prin Federația Română de Turism Sport (fosta Federația Europeană de Turism Profesionist). În anul 2015 si 2016 am participat la Ștafeta Munților.

Am inițiat și inventat numeroase activități, inclusiv turistice și de peste 15 ani organizez Școala de turism și aventură -Proilavia pentru tineri-cu probe teoretice și practice în Munții Dobrogei-Măcin,iar din anul 2016 sunt tour guide Brăila city tour.

Numar de telefon: 0040.723.337.963