Inscriere forum


FORUMUL este singurul loc in care facem comunicari si informari asupra posibilelor schimbari la excursiile si evenimentele organizate. Nu asteptati Email-uri de informare, nici telefoane, nici ticket-uri, ci urmariti forumul, pe pagina excursiei la care v-ati inscris. 

Forumul poate fi urmarit de oricine, USER sau VIZITATOR, dar pentru a comunica cu organizatorii sau cu ceilalti participanti este nevoie sa va faceti un cont. Nu este suficient ca v-ati inscris in grup (pe site). Forumul este o alta aplicatie, deci necesita alta inscriere. La forum pot participa ca USER doar membrii Singles Camp (care s-au inscris pe site si nu s-au dezabonat de la newsletter sau nu au fost exclusi din club). Dezabonarea de la newsletter este asimilata cu RENUNTAREA la statutul de membru al grupului Singles Camp.  Pasi de urmat pentru a deveni USER:

  • pe pagina principala a site-ului gasiti buton portocaliu: FORUM. Dati CLICK pe el.
  • pe pagina deschisa, in coltul din stanga gasiti zona de Inscriere sau Autentificare ce are deasupra textul: "Bine ai venit, Vizitator. Te rugăm să login or te înregistrezi."
  • Dati CLICK pe "te inregistrezi" si parcurgeti "Acordul de inregistrare" si daca acceptati regulile noastre, la finalul textului gasiti butonul "Accept termenii acordului". Dati CLICK pe el. alegeti-va un nickname (e indicat sa nu fie numele d-voastra), o parola) si impreuna cu adresa de Email, deschideti un cont.
  • se deschide o fereastra in care trebuie sa completati Nume de utilizator (un nickname recomandat altul decat numele d-voastra), Adresa de Email (trebuie sa fie corecta si folosita curent de d-voastra) si o Parola (pe care e nevoie sa o memorati, cu ea o sa va logati in continuare). Parcurgeti si zona de verificare, completand campurile afisate si nu uitati ca la final sa dati CLICK pe butonul INREGISTRARE
  • chiar daca ati completat tot ceea ce vi s-a solicitat, inca nu puteti posta. Este nevoie de validarea contului care se face de catre admin forum. Acest proces este unul manual (nu automat ca pe alte site-uri) si poate dura pana la 48 de ore. este confirmata printr-un Email pe care il primiti in mod automat
  • confimarea validarii contului este transmisa de forum la adresa de Email pe care ati folosit-o. Autentificati-va apoi in zona de unde ati inceput inscrierea si completati in casuta alutarata, „pentru totdeauna”. Veti ramane in acest fel permanent logati, nemaifiind nevoie sa va autentificati la fiecare accesare a forumului

Daca doriti cu adevarat sa participati la actiunile clubului, TREBUIE SA VA FAMILIARZIATI SI SA FOLOSITI FORUMUL. Este o conditie sine qua non. Fara forum va este imposibil sa va informati, sa urmariti si in special sa interactionati cu noi si cu ceilalti membri.