Organizare club


Felul in care este organizat si functioneaza Singles Camp

Este important de inteles ca exista doua entitati separate, fiecare cu rolul sau, in organizarea si desfasurarea excursiilor si a evenimentelor: 

Singles Camp - este clubul, locul in care se planifica si construiesc actiunile. Nu este o agentie turistica ci un grup format online. Nu are personalitate juridica, deci nu este organizat ca un ONG sau alta forma similara (asemanatoare). Principial functioneaza ca un club privat, a carui membrii sunt persoane care s-au inscris si au ramas ACTIVE in grup. 

Bon Voyage Sibiu - este agentia turistica prin care se desfasoara TOATE excursiile si evenimentele clubului Singles Camp. Pentru ca acesta nu are personalitate juridica toate actiunile sale se organizeaza din punct de vedere turistic si logistic, prin agentia turistica Bon Voyage Sibiu. Rezervarea hotelurilor, a zborurilor, a autocarelor/microbuzelor, a serviciilor de ghidaj local, sunt realizate de catre agentia Bon Voyage Sibiu. Tot aici se centralizeaza si se tine evidenta inscrierilor, a rezervarilor si a platilor facute de cei care doresc sa participe la actiunile clubului. 

La planificarea, organizarea si lansarea excursiilor colaboreaza o echipa de persoane dedicate, apropiate de acest proiect. Toate fac parte din CLUB si il reprezinta. 

Gigi Cindea - a lansat proiectul Singles Camp si se ocupa de functionarea si dezvoltatea lui. Organizeaza o parte din actiunile clubului, este admin-ul forumului si are rolul de a incerca sa rezolve situatile speciale sau urgente aparute in desfasurarea unei actiuni. La propunerea insotitorilor de grup, poate sa decida excluderea persoanelor sesizate a nu fi in profilul cerut. 

Insotitori de grup  - persoane cu experienta si licentiate in turism, care au inteles si cunosc foarte bine conceptul Singles Camp. Creaza programe pentru o mare parte din excursiile la care insotesc grupurile. Rolul de insotitor de grup este din partea clubului, nu a agentiei, aici am vazut ca mai sunt persoane care nu cunosteau acest amanunt, desi este precizat la fiecare actiune.