Profil participanti


Daca inainte de a va inscrie in grup (club), n-ati citit explicatiile de mai jos, faceti-o macar atunci cand intentionati sa participati la o excursie sau un eveniment Singles Camp. Este foarte important sa parcurgeti si sa intelegeti explicatiile noastre despre profilul in care trebuie sa va incadrati pentru ca neincadrarea in limitele unui anumit tipar poate fi o sursa de disconfort atat pentru d-voastra, cat si pentru cei din grupul de calatorie sau party. 

Raspundem mai intai unor intrebari pe care cel mai probabil vi le puneti. De exemplu: "ce varsta au cei care participa?". Si va raspunde: nu am pus o limita de varsta, nu am cerut la inscriere acest amanunt, deci nici macar statistic nu putem sa va raspundem. Ce putem sa va asiguram este ca nimeni nu s-a simtit vreodata "batran" sau "tanar" aici. Facem insa recomandarea ca cei care se inscriu sa se incadreze in 35 - 60 ani.  

"Ce fel de oameni ma astept sa intalnesc aici?" Peste 90% din participanti sunt persoane cu studii superioare, oameni cu cariera profesionala si o pozitie sociala cu mult peste medie. Confortul si usurinta in interactiune sunt date de omogenitate si compatibilitate. O educatie superioara a participantilor face posibila o comunicare de bun simt si in respect, la un nivel de conversatie superior."Chiar toti sunt single?" Da, ne adresam DOAR persoanelor single. Single inseamna o persoana care nu se afla in acel moment intr-o relatie. Poate sa fie o persoana care nu a fost casatorita niciodata, poate sa fie divortata, vaduva, dar poate sa fie si o persoana casatorita aflata intr-o situatie de despartire in fapt. Nu cerem datele sociale ale persoanelor inscrise, dar ne bazam pe intelegerea ca aici nu pot participa persoane care se afla intr-un cuplu. 

"Care este proportia de femei/barbati in totalul membrilor?" Pentru cei care ne intreaba de paritate, le raspundem printr-o explicatie: NU suntem o agentie matrimoniala, nici un offline dating, ceea ce ne propunem este socializarea de grup. Deci nu suntem interesati de asigurarea unui echiilibru procentual decat la actiunile gen petrecere. 

"Ce nu agreem aici, ca profil"? Tinem foarte mult ca cei care participa sa fie persoane sociabile, intelegatoare, fara tabieturi, nevoi si egoisme excesive, care armonizeaza si respecta pe cei din jur, fara tendinta si atitudine mereu critica. Cu respect fata de cei din jur, pentru insotitorii de grup, pentru organizatori. Profilul participantilor determina atmosfera, de aceea cerem posibililor participanti, incadrarea in profilul comunicat. 

"Ce cunostiinte trebuie sa am pentru a putea participa?" Un lucru care este foarte important: cei care doresc sa participe impreuna cu noi, trebuie sa aiba cunostinte si aptitudini de folosire a calculatorului care sa le permita intercatiunea si informarea online. Toate comunicarile noastre se fac prin intermediul site-ului si forumului, nu telefonic, nu Email, asta presupune nevoia de a sti sa va descurcati pe astfel de platforme. Odata ce v-am informat inca de la inceput asupra acestui lucru, va rugam sa nu ne solicitati altceva, sa aveti pretentii pe care nu le-am promis. Ati inteles si ati acceptat (prin inscriere inseamna ca ati fost de acord cu toate comunicarile, informatiile si regulile noastre) felul acesta de comunicare, ulterior nu ne puteti spune ca n-aveti timp, ca nu va pricepeti, ca de ce nu va sunam, sau de ce nu v-am scris Email. 

Cum procedam daca cineva care nu se incadreaza in profil, ajunge totusi sa participe la o actiune a clubului? Desi este un lucru sensibil si neplacut, daca vedem ca cineva s-a comportat intr-o excursie sau in spatiul online altfel decat am conditionat, va fi exclus din club. "Au avut loc excluderi?" Da, au loc, sunt de ordinul 10-15/an, ceea ce inseamna foarte putin la un total de cca 2.000 de participanti. Putine, dar sunt excluderi. Cauza cea mai frecventa este comportamentul critic nejustificat, nevoia continua de a demonstra, de a arata, ceva ce devine deranjant pentru cei din jur. Apoi atitudinea fata de insotitorul de grup (unele persoane au senzatia ca acesti oameni sunt acolo pentru ei personal, impunand, insistand, cerand lucruri care nu sunt in program, care nu au fost promise, iar cand sunt refuzati, au o atitudine ostila. Ne intalnim si cu persoane care nu vin echipate sau pregatite fizic pentru drumetii. Si nu accepta refuzul argumentat al ghidului montan de a-i lua in drumetie. Au fost cateva situatii si de persoane care vorbesc urat sau de sus in agentie, care au o atitudine aroganta. 

Poate pentru unii suna exclusivist, cu prea multe reguli, dar pentru cei care sunt rationali si inteleg ca o atmosfera dintr-un grup nu se poate mentine decat in anumite conditii de profil sunt absolut normale si de bun simt. Nimanui nu-i convine sa mearga in excursii cu persoane stridente, galagioase, care le stiu pe toate, care vor doar locul din fata, camera cea mai buna etc. Vrem ca macar in vacanta sa ne intalnim cu oameni faini, ca noi. Nu-i asa?

Ceea ce asiguram pe cei care doresc sa calatoreasca in compania unor persoane de calitate, in grupuri omogene ca profil, este ca Singles Camp e locul ideal. Nu va petreceti vacanta intr-un grup obisnuit agentiilor, cu tatici, mamici, copii, bunici, perechi inamorate, ci intr-unul in care toti sunt single, persoane de bun simt, educate, vesele si sociabile. Compania de vacanta este alaturi de calitatea organizarii, cel mai important lucru pentru o excursie reusita si la asta suntem foarte atenti. 

De retinut si din moment ce v-ati inscris in club (grup) ati acceptat: ne rezervam dreptul de a selecta pe cei care doresc sa participe la actiunile clubului. SUNTEM UN CLUB PRIVAT, DECI AVEM TOT DREPTUL SA O FACEM. Selectia, respectiv nevalidarea (excluderea) unui membru, intelegand prin asta ca nu mai poate sa participe la excursiile si evenimentele clubului, poate sa apara in orice moment: la inscrierea in club, la inscrierea intr-o excursie, dupa ce a rezervat la o excursie, in timpul actiunii clubului. 

Din moment ce am luat o asemenea decizie de excludere inseamna ca avem toate argumentele pentru a o face. O astfel de masura se ia atunci cand avem o motivatie ce se incadreaza in neincadrarea in profil, lipsa de respect fata de organizatori, insotitorii de grup, personalul agentiei partenere, fata de alti participanti, ghizi, hotelieri, soferi etc.