Istoric club


Istoric Singles Camp

Prima “caramida” la proiect s-a pus in 2008, cand am inceput sa lucrez la partea conceptuala. A devenit activ in februarie 2010, iar prima actiune in spatiu real a avut loc in 9-11 aprilie 2010, la Sibiel, unde au participat 25 membri. „Fondatorii”, asa cum ii numesc eu. Din care, spre mare mea bucurie inca mai intalnesc cativa in actiunile clubului. Ei au generat pentru prima oara atmosfera fantastica din grup si asta s-a transmis in val mai departe.

Au trecut prin acest proiect in jur de 8.000 de persoane. S-au desfasurat peste 1.000 de actiuni, drumetii la munte, circuite, sejururi, evenimente. Puteti citi despre o parte din acestea pe forum la Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre. Veti gasi acolo, la fiecare eveniment in parte, impresiile participantilor si fotografii. Parcurgandu-le veti intelege starea de spirit si atmosfera minunata care caracterizeaza actiunile noastre.

Pentru a va familiariza cu noi puteti incepe prin a citi Forumul. Veti gasi acolo multe articole interesante, sunt adunate gandurile si intrebarile celor care au trecut sau mai sunt aici.

Am inceput in acest proiect singur, s-a alaturat apoi imediat si sotia mea Samiza, care era deja implicata in turism, cu experienta propriei agentii. Astfel a ajuns Bon Voyage Sibiu, agentia proiectului Singles Camp.

Incantati de idee si de oamenii pe care i-au intalnit aici, s-au adaugat rand pe rand, colaboratorii, ECHIPA cum o numim noi. Fara entuziasmul si efortul lor acest proiect nu ar putea exista. Toti cei care va insotesc, care va ghideaza sunt oameni dedicati, de foarte buna calitate si calificati. Tin foarte mult la ei, ii apreciez si am toata increderea ca atunci cand va veni momentul sa fac un pas in spate, Singles Camp ramane pe maini foarte bune.

Am cunoscut aici mii si mii de oameni, cu care am calatorit de-a lungul si de-a latul tarii. Oameni frumosi, plini de viata, sociabili, pusi pe distractie, cu care este mai mare dragul sa calatoresti. Chiar daca am performat in alte domenii, daca am avut o multime de succese profesionale si personale, trebuie sa marturisesc ca Singles Camp este proiectul meu de suflet. De aceea tin atat de mult la acest proiect, de aceea ma implic cu tot ceea ce stiu si pot.

Daca ati ajuns aici, inseamna ca faceti deja parte din istoria acestui club, sau urmeaza sa fiti unul sau una dintre miile de oameni care au gasit acest loc ca foarte potrivit pentru ceea ce au cautat si isi doresc.

Doresc tuturor care au trecut si vor trece pe aici, sa traiasca bucuriile, satisfactiile si emotiile pe care mi le-a oferit acest proiect.

Gigi Cindea